ORDENIGA PÄRJATUD: Bill ja Melinda Gates 2017. aasta aprillis lahkumas Elysée lossist, kus neile anti üle Prantsuse Auleegioni ordenid. Foto: EPA/Scanpix
Inimesed
4. mai 2021, 22:30

Microsofti rajajal ja tema abikaasal on jagada 130 miljardit dollarit, nende lahutus kujuneb maailma üheks kallimaks

Bill Gatesi abikaasa Melinda: „Meie abielu on pöördumatult purunenud.“

Kui maailma rikkaim mees Jeff Bezos 2019. aasta jaanuaris oma abielu karilejooksust teatas, tegi ta seda selleks, et ennetada kõmulehe pommlugu tema salaarmukesest. Mis viis karile rikkaimate inimeste edetabelis neljandat kohta hoidva Bill Gatesi pealtnäha üliharmoonilise liidu? 

Bill ja Melinda Gates teatasid kauase abielu purunemisest ühesuguste Twitteri sõnumitega. „Oleme viimase 27 aasta jooksul üles kasvatanud kolm vapustavalt toredat last ning üles ehitanud sihtasutuse, mis tegutseb üle kogu maalma selle nimel, et kõik inimesed saaksid elada tervena ja produktiivsena,“ kirjutasid arvutifirma Microsoft asutaja (65) ja tema abikaasa (56). Miljardäripaar toonitas, et nende ühine töö sihtasutuses jätkub. „Kuid me ei usu enam, et suudaksime järgmises elufaasis üheskoos paarina kasvada.“ Ajakirja Forbes teatel on Bill Gates maailma rikkaimate inimeste edetabelis neljandal kohal. Tema varandust hinnatakse umbes 130 miljardile dollarile.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99