Joe ExoticFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
4. mai 2021, 16:19

Joe Exoticu harvahambuline eksmees leidis õnne hoopis naisega

Tiigrikuningana tuntud USA loomaaiapidaja Joe Exotic abiellus 2014. aastal kahe mehega korraga. Üks neist lasi end paar aastat hiljem maha, teine kuulutab, et on leidnud õnne hoopis naisega.

37aastane John Finlay sai tuntuks mullu Netflixi doksarjaga "Tiger King", kus ta pidas pulmi Joe Exoticu ja Travis Maldonadoga korraga. John oli 2003. aastal tulnud Joe loomaaeda tööle ning suhe oli tekkinud õige pea. 2013 palkas Joe Maldonado - ning neilgi tekkis intiimsuhe. Kuigi kolmik lasi end ebaametlikul tseremoonial abikaasadeks tunnistada, oli Joe trio ainus homoseksuaal - teistel oli intiimsuhteid ka naistega.

Üks põhjus, miks Finlay Exoticuga tülli pööras ja loomaaiast lahkuma pidi, oli sekretäri rasestamine. Ka Travis harrastas loomaaia territooriumil naistega seksuaalsuhteid. Joe ja Travis lasid end ka ametlikult paari panna, kuid viimane tegi oktoobri 2017 loomaaias enesetapu. Tiigrikuninga lein ei kestnud kaua: detsembris abiellus ta endast palju noorema Dillon Passage'iga. Nüüdseks on seegi abielu purunenud: Joe kannab pikka vanglakaristust oma rivaali Carole Baskini tapmise sepitsemise eest. 

Nüüd väidab Finlay, et tema abielu Joega oli võlts. "See oli põhimõtteliselt reklaamitrikk, et Joe endale isikliku tõsielusarja saaks." John elab Oklahoma farmis koos 32aastase naissoost abikaasa Stormeyga ning on üle kuue aasta uimastitest prii olnud. Nad tutvusid 2019. aasta aprillis kohtinguäpi kaudu. "Ma pole kunagi kellegi vastu midagi sellist tundnud," õhkab John. "Mul polnud aimugi, mis tunne on abielluda oma kalju, oma hingesugulasega, inimesega, kellega viidad iga minuti oma päevast. Stormey täiendab mind ja me oleme sügavalt armunud."

Johni sõnul teab Stormey tema kirjust minevikust kõike. Kuid mees tahab lasta kustutada oma tätoveeringud, mis meenutavad suhet ja abielu Tiigrikuningaga. Raha tal selleks esialgu pole - protseduur maksvat 125 dollarit tund.