UPS: Finaalsaates olid tükk aega ekraanil valed numbrid!Foto: Erakogu
Tele
3. mai 2021, 21:37

Lisatud TV3 avalike suhete juhi kommentaar!

SEDA SELGELTNÄGIJAD ETTE EI NÄINUD? TV3 tegi tuleproovi finaalis piinliku apsaka (31)

Esmaspäeva õhtul näitas TV3 hittsaate "Eesti selgeltnägijate tuleproov" finaali, kus ka televaatajatel oli võimalik oma lemmiku poolt hääl anda. Teleekraanil kuvatavad numbrid osutusid aga valeks.
"TÄHELEPANU! Suured vabandused kõikide finalistide ning kaasaelajate ees: saates kuvatud esialgsed telefoninumbrid on valed," teatas TV3 sotsiaalmeedias.
 
Õiged numbrid kuvati ka teleekraani ülaossa jooksma, kuid selleks ajaks oli juba pool saadet läbi. Olgu öeldud, et telefonihääletus algas kohe saate alguses. "Vabandame siiralt veelkord tekkinud segaduse pärast, kuid kinnitame, et kõikide finalistide poolt sai hääletada täpselt võrdse aja," märgiti TV3 Facebooki lehel.
 
Telekanali avalike suhete juht Annely Adermann kinnitas Õhtulehele, et valele numbrile helistanud inimeste 96 eurosenti raisku ei läinud. "Tänu saate ajal tehtud muudatustele läksid hääletusel arvesse vaid õigetele telefoninumbritele tehtud kõned. Müstilistele eksitavatele numbritele helistanud ei pea muretsema – raha neist keegi ei kaota." Ka viga avastati Adermanni sõnul kiiresti. "Aga tehnilise süsteemi uuendamine vōttis aega. Sellist asja pole kunagi juhtunud. Müstika!"