Inimesed

OSTA ÄRA! Liis Lusmägi müüb oma imeilusat kodu: aeg on edasi liikuda (5)

LISA KOMMENTAAR

Ko'le raske3. mai 2021, 18:26
Kurtis ületöötamist? Et liiga raske töö ja ümbrus nii jube ja ruumides on jube tuuletõmbus ja hommikust õhtuni tuiskab ja sajab bi ma j a.............Selle kohta öeldakse nii----kärss kärnas ja maa külmund. Vbl siis vahetaks talupidaja töö vastu, kui teles on oht üle töötamiseks? Küll on ikka vinguviiulid seal linnas! Mis siis veel teeks, kui o'et ks 7 last ja hommikust õhtuni tööl?! Või öövahetustega töö? Mingu siis haiglasse appi, eks pärast ole näha, mis juttu räägib. ...
Baulärm 3. mai 2021, 18:12
Vaatasin samuti fotosid , ühelpool lage väli , arvan , et sealt läheb ehitus edasi . See tähendab , et lärm on paljudeks aegadeks karanteeritud . Puit osa tahab muidugi iga aasta peitsimist ja seda peavad kõik tegema , et reakene nägus välja näeks , aga mitte hall ja luitunud .
Pipilota3. mai 2021, 18:11
Mis tast osta,(perekonna) nimekaim võiks ju niisamagi välja pakkuda😊. Ei tea, kas on kokkusattumus või kuskilt kaugeltkanti sugulane--mugulane. Aga jah, mul ka sama konnaperenimi. Lapsepõlve nimi. Võtsin peale vanemate surma nende mälestuseks nime tagasi.
laudsein tuule ja vihma käes?3. mai 2021, 17:43
See maja on 10 aastaga omadega õhtul. Isegi ülivägavanad inimesed teadsid juba, et puit peab olema sademete eest kaitstud.
vaatasin fotosid - seda ei tahaks muidu ka saada, korralik jama koht ja milline musta värvi hoone!3. mai 2021, 17:32
saan aru küll miks seda kiiresti vaja edasi liikuda - õuduste koht kuskil põllul, kari karpe, osa neist suisa musta värvi - vaadates juba õudne, mis elu see seal oleks.