Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 3. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Üks on see, mida sa tahad, hoopis teine on see, mida sa pead. Sinus toimub sisemine võitlus, ja tundub, et kohusetundlikkus jääb seekord peale.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Vehid tööd teha ja tunned end kindlalt. Sulle meeldib, et oled sunnitud tööle keskenduma ning pole aegagi mõelda eraelu puudutavatele keerukatele küsimustele.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Mõtted keerlevad ühe isiku ümber. Tuletad meelde, mis ta on öelnud, proovid sõnade tagant varjatud mõtet leida. Mõtled olukorra keerulisemaks, kui see tegelikult on.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Küllap oled tegus, kuid üsna kehv meeskonnamängija – kuna sinu arvamus ei kattu partnerite omaga, kipud alatasa vaidlema, vaidlused võivad kujuneda üsna teravaks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Püüa enne tegutsemist mõelda, mis järjekorras asju ette võtta. Sul on raskusi olulise ebaoluliselt eristamisega, on oht energiat asjatult tühja-tähja peale raisata.

Neitsi
23. august – 22. september

Keegi pöörab sulle tähelepanu ja ajab sind sellega segadusse. Tähelepanu on küll meeldiv, aga sa ei tea, kuidas oleks õige sellele reageerida. Kohtu sõbraga, pea temaga nõu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Keegi kolleegidest üritab ehk sinuga ootamatult isiklikul teemal juttu alustada. Sa ei taipa, mis tal täpsemalt plaanis on, see ajab sind segadusse.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ole rahulik, tegele igapäevaste asjadega. Sul võib küll olla tunne, et kui sa praegu kohe ei tegutse, on varsti juba hilja, aga selline tunne tuleb su enda ebakindlusest.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sul on käeulatuses võimalusi, mida homme enam pole, ja kui sa neid nüüd ja kohe ei kasuta, võivad need jääda sind kauaks painama, kahetsust tekitama.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ilmselt valdab sind õnnetunne. Kas sa üldse arugi saad, mis seda tekitab? Igatahes naeratad sa rõõmsalt kõigile, kellega kokku puutud ning teed teistelgi niimoodi tuju heaks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kas lüüa kõigele käega, pöörata uus leht või punnitada ikka vanaviisi edasi? Soov muudatusi ette võtta võib olla suur, ent teostada pole seda Kuu kahanemise perioodil kuigi lihtne.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Vajad head nõuannet. Kui silmapiiril pole kedagi, kellelt seda küsida, võiksid ringi vaadata raamatukogus või -poes, uurida käsiraamatuid või tuhnida internetis.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Jõudu ja eneseusku on palju. Oled positiivselt meelestatud, äriasjus aga pead end ehk liigagi targaks. Mõtlematud käigud võivad viia liigse kulutamise või rahaliste kaotusteni. Üksikud äpardused ei tohiks häirida, kuna valitseb tung edasi püüelda. Kui sul on lapsi, proovi nende jaoks võimalikult palju aega leida.