Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
8. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 9. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tahad võtta osa põnevatest üritustest. Eriti meeldib sulle, kui on võimalus teistega võistelda. Sa oled ju nii osav, et patt oleks seda mitte teistele demonstreerida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Isegi kui planeerisid rahulikult kodu või aia koristamisele pühenduda, lähevad asjad teisiti. Sulle tehakse põnevaid ettepanekuid ja küll sa neist kinni haarad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tuleb palju kokkupuutumist sugulastega, näed isegi mõnda niisugust inimest, kellega sa pole mitu aastat kokku puutunud. Näed rõõmuga, et nemad pole sind unustanud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Vanad sõbrad, kellega sa enam ammu kokku puutunud pole, võivad välja ilmuda. Huvitav on näha, kuivõrd nad muutunud on ja kuivõrd on endiseks jäänud.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Võimalik on kohata huvitavat vastassoolist. Pole midagi halba selles, kui talle muljet avaldada püüad, ära ainult üle piiri mine ning valetama ja liialdama hakka.

Neitsi
23. august – 22. september

Ära tee liiga detailseid tegevusplaane. Kui oled aja väga kindlalt planeerinud, võib juhtuda, et pead ära ütlema, kui sulle saabub kutse ülimalt huvitavale üritusele.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hea aeg selleks, et ette võtta romantiline väljasõit. See mõjub hästi, kui oled oma partneriga juba pikki aastaid koos olnud, suhe jõuab uuele tasandile.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui tunned, et tahad olla omaette ja midagi vaikset teha, siis ära lase end teistel kuhugi üritusele kaasa keelitada. Sa tead, mida tegelikult vajad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Hea päev aktiivseks tegevuseks ning lastega koos olemiseks. Oled paindlik ja suudad end hästi sisse elada ka sellistesse rollidesse, mida sa eriti ei tunne.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Satud seltskonda, kus on sellist tüüpi inimesed, keda sa varem vältinud oled, sest nende käitumine tundub sulle äärmuslik. Üllatud meeldivalt nähes, kui mõistlikud nad on.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui keegi suudab sulle muljet avaldada, võid võõrasse inimesesse lausa armuda. Mõtle sellele, et enesekontroll tuleb ikkagi säilitada ja turvalisusele peab mõtlema.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Aeg sobib kodusteks tegevusteks. Tunned alailma, et aega on liiga vähe ja kodus on sada asja tegemata. Nüüd on hea võimalus käised üles käärida ja tegemata tööd lõpuks ära teha.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Oled algaval uuel eluaastal energiline, tegutsed rõõmuga selle nimel, et oma äritegevust laiendada ja sissetulekut suurendada. Otsuste tegemisel aitab sind hea vaist, aga ka kaunist naeratusest ja heast suhtlusoskusest on palju kasu. Sõpru valides ole hoolikas, ära usalda saladusi inimestele, keda sa veel kuigi hästi ei tunne.