Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 8. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Lõbusatel üritustel võib tekkida põnevaid liine, millest ehk areneb armusuhe. Samas võid leida ka sobivaid äripartnereid või häid kliente. Suhete kestlikkusest on vara rääkida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Asjaolu, et kallim ei käitu nii, nagu sina tahaksid, ajab sind närvi. Proovi teisest paremini aru saada, anna talle veidikegi hingamisruumi. Tehke kumbi omi asju.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vaist on hea, tänu sellele võid jõuda jälile ka niisugusele informatsioonile, mida sinu eest varjata püütakse. Ilmselt on sellest tulevikus ka töö vallas kasu.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Olukorrad, kus tuleb kiirelt reageerida, ei ole sulle praegu meelt mööda. Vajad võimalust tempo maha võtta ja lihtsalt rahulikult kallite inimeste seltskonda nautida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Otsuseid tehes saad kasutada nii intuitsiooni kui ka kainet mõistust. Nii tunnetuslik kui mõistuslik pool on praegu kenasti tasakaalus.

Neitsi
23. august – 22. september

Ehkki sõprade seltskonnas võib lõbus olla, on eelistatud kallimaga kahekesi aja veetmine – siis saate südamest südamesse rääkida, teineteisele saladusi pihtida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul võib tekkida kontakte vägagi põnevate inimestega. Kui kellegagi tutvud, võta aega ta lähemaks tundmaõppimiseks. Võimalik, et olete hingeliselt samal lainepikkusel.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Lähtu oma vajadustest. Puhka nii, nagu sulle meeldib. Ära lase end teistel keelitada osa võtma millestki, mis sind tegelikult väga ei huvita.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tark inimene ei pea kõike ise läbi elama. Palju on kasu ka sellest, kui kõrvaltvaatajana näed, mis toimub teiste inimeste eludes ning sellest omad järeldused teed.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui asjad ei kulge sinu arusaamist mööda, muutud põikpäiseks ja üritad oma tahtmist jõuga läbi suruda. See ei viib pigem ummikseisu, mitte aga hea lahenduseni.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul õnnestub autoriteetidele muljet avaldada ning vastassoo esindajaile silma jääda. Naudid seda, kui sulle tähelepanu pööratakse. Osaled meeleldi rahvarohketel üritustel.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Koostöö nendega, kellega on ühised eesmärgid, sujub suurepäraselt. Oskad aktsepteerida teisi sellistena, nagu nad on. Väga kalli inimese vajadustest võid sõnadetagi aru saada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval aastaringil võivad tunded puhuti mõistusest üle käia. Väga hästi edenevad loomingulist lähenemist nõudvad tööd, ent igavate ja rutiinsete ülesannete täpseks täitmiseks pead end kõvasti kokku võtma. Armu- ja äriasjad võivad omavahel põimuda, see võib elu lihtsamaks, aga ajuti ka keerulisemaks muuta.