Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
6. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 7. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oma kallite kodustega suheldes võib ebameeldivaid üllatusi ette tulla. Lahkhelid on kerged tekkima. Seevastu töisel rindel on väljavaated edule suurepärased.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ära lase täna su kõrvu ulatuvatel kuulujuttudel end eksitada, ära nende põhjal järeldusi tee. Suur osa kuuldust ei ole arvatavasti tõsi, keegi tahab sind ehk meelega närvi ajada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Rahaliste tehingute sooritamiseks on päev riskantne. Keegi võib sind lihtsalt ära kasutada. Selle asemel, et suurt saaki püüdma minna, kuula vanemate õpetussõnu.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hästi lihtne on tülli minna nii armsama kui mõne tähtsa isikuga tööjuurest. Pigem peaksid kuulama, mida neil sulle rääkida on. Teiste kasutuses on rohkem paikapidavat infot kui sinul.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Pilk tuleb suunata tulevikku, keskenduda oma elu paremaks muutmisele, milleks praegu on kõik teed lahti. Tuleb tublisti tööd murda ja kriitilised märkused kõrvust mööda lasta.

Neitsi
23. august – 22. september

Ole julge ja enesekindel, püsi kahe jalaga maa peal – kui oled ise tubli, aus ja õiglane, siis soosib sind ka saatus.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hommikupoolikul võib tööl kiireks minna ja ärritavaid olukordi tekkida. Pööra tähelepanu sugulastele, meenutada tasub ka vanemaid põlvkondi – tuleviku edu võti peitub minevikus.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui pead hommikul kuhugi kella peale jõudma, võib tekkida tõrkeid ja viivitusi. Sõpradelt või mõttekaaslastelt võid saada infot, mille abil saavad su kaugemad eesmärgid palju selgemaks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Päev sobib karjääri edendamiseks, rahaasjade ajamiseks ja tähtsate isikutega läbirääkimiste pidamiseks. Saad oma hääle kuuldavaks teha, oma tahtmise maksma panna.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Igasugustest pisiasjadest tingitud nägelemised kisuvad su tähelepanu ära sellelt, mis on kõige olulisem – isiklike kõrgete eesmärkide kavandamiselt.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ära lase igasugustel kuulujuttudel oma tuju rikkuda. Kui kolleegid kellestki halvasti räägivad, suhtu sellesse kriitiliselt – see võib olla lihtsalt laimujutt!

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kui sul on kallim, saad teievahelist sidet tugevdada. Kui peaksid aga veel üksi olema, siis täna võib sõpradega suhtlemine elu armastuse leidmiseni viia.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Pealehakkamist on uuel aastaringil küllaga. Samas võib sind ajuti takistada püsimatus ning see, et ärritud küllaltki kergesti. Kui sa oma tunnetele voli annad, võib konflikte tekkida vanema põlve sugulastega. Proovi kka suure töökoormuse korral leida aega hobidega tegelemiseks, hoolitse oma keha ja vaimu eest.