Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
5. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 6. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

On aega olla omaette ning mõelda asjade üle, mis tegelikult tähtsad on. Võid näha inimest, kellele mõtlemist sa kas teadlikult või alateadlikult väldid.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sul on võimalik kohtuda nii mõnegi vana tuttava ja sõbraga, seltskondlikku suhtlemist on palju. Üldiselt meeldiv aeg, mil saad positiivseid emotsioone ja võimaluse puhata.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võta aega pere jaoks. Sa pole seda ammu enam korralikult teinud ja nüüd pead pühenduma, vastasel korral kipuvad sidemed nõrgemaks jääma ja usaldus tasapisi vähenema.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Peaksid oma tervise hoidmisele rohkem mõtlema. Kindlasti tasuks üle vaadata oma toidusedel – nii karm dieedipidamine kui ka liigne söömine mõjuvad sulle halvasti.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kipud olema pealiskaudne. Sinu toetuse saavad seega pigem need ideed, mida sulle ahvatlevatena serveerida osatakse, asja sisuline pool ei pakugi sulle huvi.

Neitsi
23. august – 22. september

Saad aru, kuhu jõuda tahad. Kui sul ka peaks olema rivaale, ei suuda nad sind tõenäoliselt takistada, sest sa oled niivõrd tulemusele orienteeritud ning samas kindel ja rahulik.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kipud olema emotsionaalne. Koduste peale solvudes võid käitumise üle kontrolli kaotada. Vabandust paludes saab juhtunu heastada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul on kange tahtmine klaarida nende inimeste suhteid, kes sinu meelest valesti käituvad. Arvesta sellega, et teiste probleemidesse nina toppimine ei pruugi midagi parandada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ära võta ette rutiinseid töid, isegi mitte koduses majapidamises, sest lõpuni viia sa neid ei viitsi. Võid endale lubada loomingulist, lõbusat ja mängulist tegevust.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ei ole mõtet punnitada, eriti juhul, kui teised sellel mõtet ei näe ja pead seda üksipäini tegema. Sulle meeldib, kui sind tõsiselt võetakse, aga võta ka ise teisi tõsiselt.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kui teised su ümber on peaasjalikult puhkuselainel, siis sinul võib ka mingeid tööalaseid kohustusi olla. Aga needki ülesanded on toredad teed neid pigem rõõmuga.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled kriitiline nii iseenda kui ka kaaslaste suhtes. Püüdled täiuslikkuse poole ja pisimadki vead tekitavad sinus kohe meelehärmi ja ka tahtmist teravaid märkusi teha.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uuel eluaastal oled tulvil energiat ja optimismi, aga ka võitlusvaimu ja riskijulgust. Võimalik, et saavutad eesmärgi, mille poole oled püüelnud juba palju aastaid. Aeg annab võimaluse pikaajalise armusuhte loomiseks. Armastus kasvab ja kujuneb tasapisi, ent see on kindel ja kestev.