Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
4. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 5. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võid sattuda tähelepanu keskpunkti. Oleksid pidanud seda ette nägema, aga millegipärast tuleb see ikka kuidagi ootamatult, nii võid tunda mõningast ebakindlust.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Üks su tuttav on sarnases olukorras, kui sina mõne aja eest. Selle asemel, et asjade käiku niisama kõrvalt vaadata, võiksid talle oma loo jutustada, tal on sellest nii mõndagi õppida.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tahad ühte inimest enda külge siduda. Kas see on ikka armastus, ehk hoopis suhteliselt egoistlik omandiinstinkt? Peaksid mõtlema, kuidas teine end selles olukorras tunneb.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kuigi paljugi su elu on heas korras, ihaldad ikkagi miskit kättesaamatut. Väga keeruline on endale selgeks teha, et seda, mida hinnata, on palju olemas.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ära ole kõige suhtes, mida teised ette võtavad, niivõrd kriitiline. Sa võid leida enda jaoks täiesti uue, aga vägagi põneva tegevuse leida, mis jääb su meeli pikaks ajaks köitma.

Neitsi
23. august – 22. september

Anna teistele võimalus end välja elada, oma probleemidest rääkida ja – kui neil seda vaja peaks olema – ka jalgu trampida. Võta sõna alles siis, kui märul su ümber rahunenud.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui sul on mure, varja seda nende eest, kes on sinu suhtes pahatahtlikud ja võiksid su nõrku kohti ära kasutada. Samas aga ole usalduslik nendega, kes sind toetada oskavad.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võimalik, et sul on teiste arvamusest nii mõndagi õppida. Võimalik isegi, et neil on tuline õigus ja sa oled mingis mõttes pime olnud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Vajad kindlasti vaheldust. Täna võiksid võtta vaba päeva või siis vähemalt tegeleda selliste ülesannetega, mis nõuavad palju ringi liikumist ja suhtlemist.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tööd ei tohi liiga tõsiselt võtta, sest siis hakkad tööalast kriitikat käsitlema kui isiklikku ja see muudab sind omajagu ebakindlaks, aga ka kurjaks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Näed kedagi sõpradest hoopis teistsugusest vaatevinklist, avastad neis vägagi meeldivaid, isegi armsaid külgi ja näed, et selliste inimestega koos edasi tegutsemine on vaeva väärt.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võiksid leida aega, et otsida, milliseid võimalusi (näiteks huvitavaid kursusi) sa enda arendamiseks valida saad. Või siis osta hea ja õpetlik raamat.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval eluaastaringil tunned end ilmselt reipa ja teotahtelisena, rahaasjades on õnne. Nii töistes kui kodustes suhetes peaksid jälgima enese käitumist. Oled küllaltki tundlik kaaslaste arvamusavalduste suhtes, kipud solvuma ja pahasti ütlema, ent see ei paranda kunagi midagi. Ära võta kõike südamesse.