Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
3. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 4. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sulle tundub, et keegi seisab su teel ees. Tema käitumine ei pruugi olla tingitud mitte pahatahtlikkusest, vaid lihtsalt ükskõiksusest või oskamatusest suhelda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Aeg võib tuua üllatusi. Võid üsnagi ebameeldivas kohas tüütut asja ajades kohtuda vägagi meeldiva inimesega, kes su päeva hetkega päikesepaisteliseks muudab.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Vahel on ka kehvadest kogemustest palju kasu, nimelt saab neist midagi õppida. Eriti hea, kui annab õpetada midagi ka nendele, kes on ebameeldivaid olukordi põhjustanud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui sa ei suuda teisele inimesele oma mõtteid otse öeldes selgeks teha, ei maksa mitte vihastada, vaid üritada asi näiteid tuues selleni viia, et ta sinust aru saama hakkaks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ära heida meelt, kui kõik ei lähe kohe nii, nagu tahaksid. Proovi uuesti, kui vaja, alusta uuesti päris algusest. Enne ära tegutse, kui oled läbi mõelnud ebaõnnetumiste põhjused.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled mingisuguseid tegemisi ajapuudusel edasi lükanud ja nüüdseks oled nii kaugel, et pead tingimata härjal sarvist haarama, muidu võid kanda kaotusi.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

See, millega oled sunnitud tegelema, polegi nii keeruline, kui esmapilgul tundus. Hakka aga julgelt peale ja sa näed rõõmuga, et nii mõnigi asi õnnestub lausa ludinal.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled oma eesmärgi saavutanud, tunned enda üle uhkust ja see teeb sind enesekindlaks. Sul on tunne, nagu teaksid täpselt, kuidas maailma asjad käivad.

Ambur
22. november – 21. detsember

Midagi on nüüdseks läbi ja midagi uut on algamas. Mine sellele rõõmsameelselt vastu, märka uusi võimalusi ja kui neid tõesti parasjagu ei ole, püüa neid otsida ja ise tekitada.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Suhted vastassooga on keerukad – kohati on raske teistest aru saada, eriti just inimesest, kes on sinu jaoks ülioluline. Ära nõua inimeselt liiga palju, anna talle ruumi ja aega.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul pole võimalik kohustustest vabaks saada, aga tegutse pigem aeglasema tempoga ja hoia end konfliktidest ja pahuratest inimestest eemale.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sul on olemas teadmised nii selle kohta, mismoodi isiklikus elus edasi liikuda ja mida teha tööalaselt. Ära lase end teiste paanitsemisest segada, kõnni oma rada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uuel eluaastaringil on sulle enesearendamise teel abiks hea vaist. Sa ei pruugi asju pikalt ette planeerida, teed otsused hetkega ja sisetunde järgi, hiljem aga näed, et oled toiminud absoluutselt õigesti. Aasta võib kujuneda paljutõotavaks karjääri vallas – sul on võimalik oma tegevusvälja avardada.