"Hommikusöök staariga" restoranis SALT.Video: Rauno Vahtre; Johanna-Kadri Kuusk
ÕL TV | Õhtuleht
2. mai 2021, 20:02

„HOMMIKUSÖÖK STAARIGA“

VIDEOINTERVJUU | Kadri Kristelle selgeltnägijate saate finaalis: see on kõige naljakam asi, mis minu elus juhtunud on! (2)

"Selgeltnägijate tuleproovi" lahingusse läksid sel hooajal vaid tugevaimad nõiad, šamaanid, ravitsejad, tunnetajad ja maagid, teiste seas ka viimaste hooaegade staarid – Gruusia maag-ravitseja Anzor, šamaan Evald Kotkasulg, maag Geit, hing Fekeli, teadjanaine Helve ja bioenergeetik Ervin. Kuid nad ei läinud seekord lahingusse üksi. Nõiad said kaaslaseks eriliste võimetega õpilased, kellele oma teadmisi jagada ja enda vääriliseks kasvatada.

Kadri Kristelle „Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ finaal terendab. Kas kõik on hästi?

Ma tunnen end hästi. 

Seekordne hooaeg on olnud üsna morbiidne. Kas sa oma rahuliku une ja tervise peale ei mõelnud, kui saatesse osalema kippusid?

Kõikidest saatesse jõudnud lugudest oli tegelikult vaid üks, mille endaga kaasa võtsin. Peale salvestuse lõppu läks päris mitu veini, et seda jubedust endast välja saada. Lugu oli tüdrukust, kes tegi enesetapu. See jäi hästi hinge, sest olen ikkagi ema ja ka lugu oli üsna värske.

Ülejäänud ülesandeid võtsin rohkem mängulise naudinguga, läksin lihtsalt vooluga kaasa. Võtsin kõike ja kõiki loomulikult tõsiselt, sest need on päris lood, päris inimesed. Kellegi probleemid, millele lahendusi otsitakse. Mul on suurepärane isikuomadus, lähen teemasse sisse ülesande ajal, aga peale seda tulen sellest suht kergelt välja, ei kanna juhtumit endaga kaasas.

Kuidas tulla välja keerulisest teemast? Vaatad vahel mõnd jubedat filmi või koged miskit üleloomulikku ja ongi meelerahu rikutud.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99