Vasakult: Õed Sinead Cusack. Niamh Cusack ja Sorcha Cusack aastaid tagasi Royal Court Theatre'i "Kolmes ões". Foto: Alastair Muir/Shutterstock
Tele
2. mai 2021, 10:00

„Kutsuge ämmaemanda“ uus staar kuulub 100aastasesse näitlejadünastiasse

Eestiski populaarse Briti menusarjaga "Kutsuge ämmaemand" liitub noore iiri halastajaõe Nancy Corrigani rollis Megan Cusack. 24aastane näitlejanna kuulub ülimalt nimekasse näitlejate dünastiasse.

Meghan on iiri näitlejate Cyril Cusacki ja Maureen Cusacki lapselaps. Tema isa on produtsent Pádraig Cusack ning tädid näitlejannad Niamh, Sorcha, Sinead ja Catherine Cusack. Sinead Cusacki abikaasa on Briti filmi suurkuju Jeremy Irons. Sineadi ja Jeremy poeg Max Irons on samuti näitleja - tal oli kandev roll Glenn Close'i hiljutises draamas "The Wife". Ka Niamhi ("Südameasi") poeg Calam Lynch on näitleja - ta on mänginud "Bridgertonis". 

Actress Megan Cusack is set to make her debut on Call The Midwife as the young Irish nurse Nancy Corrigan But the rising...

Posted by US Entertainment on Reede, 30. aprill 2021

Vastne "Kutsuge ämmaemanda" näitlejanna Megan väljendas Mirrori intervjuus muret, et inimesed võivad teda karjääri pidada kuulsate sugulaste teeneks.