Pilt muusikavideostFoto: Pressimaterjal
Inimesed
29. aprill 2021, 14:29

VIDEO | Tommy Cash viskub uues loos keskaega. Oodata on ka maailmaturneed! (2)

Artist Tommy Cash avaldas täna uhiuue muusikavideo "Racked" ja ühtlasi kuulutas välja 2022. aasta maailmaturnee.

Tommy tõdeb, et videole õige kontseptsiooni leidmine võttis enam kui aasta. Kaaluti kolme-nelja versiooni, kuni nad jõudsid mõtteni keskaegsest lähenemisest. "Seda oli kõikidest nendest mõtetest keerukaim teostada, kuid [video lavastaja] Anna Himma töötas ideega talle omase stiilitunde ning professionaalsusega," kirjeldab Tommy.

Video filmiti Baltikumis eri paikades. Loodud visuaalid on Tommyle omaselt avangardsed ning mängivad keskaegse mütoloogia, religiooni ja esoteerika teemadel.

Pilt muusikavideost Foto: Pressimaterjal

Muusik teavitab ka suurest maailmatuurist järgmisel aastal. Turnee algab San Fransiscost 10. veebruaril 2022 ning vältab ligi kolm kuud läbi USA, Euroopa, Skandinaavia ja Venemaa. Eestis on oodata kevadel 2022. 

Pilt muusikavideost Foto: Pressimaterjal

Tommy Cash on käesolevat aastat alustanud tegusalt. Koostöös Adidasega valmisid eksklusiivne Superstari tossude seeria ning maailma pikimad jalanõud. Ühes armastatud Prantsuse moebrändiga Maison Margiela ilmus artistil ühine kollektsioon ja lugu "Mute". Aprilli alguses ilmus tal singel "Zuccenberg". Sellele järgnes album "Moneysutra", millelt leiab koostöö legendidega Diplo, Eldzhey, Bones, $uicideboy$ ja RIFF RAFF.