Triin Tuula, Priit Piilmann.Foto: Kollaaž: erakogu, Andres Putting / Ekspress Meedia
Inimesed
30. aprill 2021, 15:54

29.04 kell 11.00 ilmunud artiklit on täiendatud Priit Piilmanni kommentaariga 30.04 kell 14.21 ning Triin Tuula kommentaariga kell 15.54.

AVALIK SOPALOOPIMINE! Priit Piilmann: Triin nõudis 500 000 eurot ja ähvardas muidu mind hävitada. Triin Tuula: oma laste ema kullakaevajaks või väljapressijaks nimetada on väga mage! (157)

17. aprilli Postimehe paberlehes trükitud õnnesoov Triin Tuulale ja Priit Piilmannile tütre sünni puhul on lapsevanemad totaalselt tülli ajanud – see paljastas ju abielus õlikuninga hästi varjatud salasuhte ilmateadustajaga.  Piilmann avalikustab nüüd oma vaatenurga: et Tuula nõudis talt lisaks muudele seni tehtud kulutustele – auto, elatisraha, korterid jms – veel 500 000 eurot, ähvardades muidu mehe hävitada. 

"Ma ei saa kahjuks midagi rääkida ega isegi ennast kaitsta, sest tahan säästa oma lapsi," seisab Triinu emotsionaalses pöördumises Kroonikale. "Anna on küll alles kolmekuune, aga meie üheksa-aastane poeg saab kõigest juba liigagi hästi aru," tunnistab Triin. "Jah, olen süüdi, ­et teda armastasin, liiga kaua ja liiga palju."

Edasi lugemiseks: