MallukasFoto: Erakogu
Inimesed
26. aprill 2021, 15:41

Blogija Mallukas muljetab tissiopist: pooled kleidid-pluusid on nüüd rinnust kitsad (8)

„Täitsa absurd mõelda, et napid kolm nädalat tagasi käisin tissiopil ja nüüd on juba peaaegu selline tunne, et kõik on samamoodi nagu enne. Selle erinevusega, et pooled kleidid-pluusid on nüüd rinnust kitsad ja pean veel paar nädalat seda spetsiaalset rinnahoidjat kandma,” kirjutab Mallukas oma blogis.

Blogija Mariann Treimann käis kolm nädalat tagasi tissiopil ja muljetab nüüd blogis, kuidas tal läinud on. „Eks nad natukene suured veel näevad välja, aga kuna opist on nii vähe aega möödas ja nad ei ole veel alla langenud, siis praegu näeb ilma rinnahoidjateta välja, nagu mul oleks extra push up rinnahoidja seljas. Aga no öeldaksegi, et see lõpptulemus hakkab olema umbes kuue kuu pärast,” kirjutab ta ja lisab, et vajab kiiremas korras uusi rinnahoidjaid, sest vanu enam naljalt selga ei venita.

Naine tõdeb, et suutis juba päev pärast operatsiooni kõike ise teha ja taastumine, mida ta väga kartis, läks lihtsamini kui arvas. „Muidugi oli see alguses veits vaevaline ja väga kangete valuvaigistite all, aga kõik pesemised ja riidevahetused sain tehtud. Täiesti valuvabalt sain ma kõike teha alates viiendast päevast, aga eks see taastumine on individuaalne ka,” nendib ta ja naljatleb, et sünnitamine on kordades hullem.

Operatsiooni viis läbi Malluka hea sõber, kirurg Mart Eller. „Peale Lende sündi võtsin täiega juurde ja mu figuur ja kehakuju on juba selline, et enamus koguneb just kõhule ja noh, lotti. Ehk sattusin lambist just Mardi konsultatsioonile ja esimesest minutist sain aru, et tegemist on täpselt sellise minu inimesega,” kirjutab ta, et neil oli kohe hea klapp ja viskasid omavahel nalja.

„Sellel konsultatsioonil sain ka aru, et ilmselgelt on Mart oma ala tippude seas – seletas mulle kõik ilusasti ära, et mida ta teeks, miks ja kuidas. Mul ei tekkinud isegi küsimust, et kui teha, siis just ainult Mardi käe all. Seega tegi ta mulle kõigepealt kõhule lipo ja siis eelmine aasta lõua alla ka. Mõlemad tulemused on püsinud ja mina olen mega rahul. Seega ei olnud küsimustki, et kas ma oma tissid kellegi teise kätte usaldaksin. Kindel ei!” selgitab naine, mille järgi ja kuidas omale kirurgi valis.