Lenna KuurmaaFoto: Erki Pärnaku
Saund
26. aprill 2021, 10:58

Lenna Kuurmaa Vanilla Ninja hiilgeajast: mingil hetkel tundsime, et meile on liiga tehtud (1)

Taas kokku tulnud tüdrukutebändi Vanilla Ninja liige Lenna Kuurmaa meenutab Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", et üks põhjus, miks bänd kunagi produtsent David Brandesiga koostöö lõpetas, oli lahvatanud skandaal – väideti, et mees ostis tüdrukutebändi muusikaedetabelites kergitamiseks kokku nende singleid. 

"Mingil hetkel me tundsime, et meile on liiga tehtud," vahendab Äripäev Lenna sõnu. Tema sõnul muutusid nendega koostööd teinud plaadifirma otsused hämaraks ja läbipaistmatuks. "Otsustasime, et tahame ise rohkem kontrollida ja olla otsustajad oma loomingus," lisas Kuurmaa.

"Ka tema ilmselt tajub, et me pole enam mingid plikad, kes tulevad välismaale ja kel pole mingit kogemust ega pagasit," räägib Lenna, et nüüd tehakse sama produtsendiga taas koostööd. 

Refereeritud artikli täistekst Äripäevas. 

Vanilla Ninja teatas taasühinemisest, mida fännid on juba aastaid oodanud, mullu novembris. "Oleme koos David Brandesega viimase aasta jooksul uut muusikat salvestanud ja allolevalt lingilt saab juba kahte värsket lugu "The Reason Is You" ja "It Ain't You" natukene kuulata. Ja mis veel tore – oleme jälle neljakesi ehk et Triinu on ka bändis tagasi. Endal on ka ausalt öeldes raske uskuda, et see kõik juhtub, aga nii on," teatas Piret Järvis-Milder. 

Raadio 2 saates "Hommik" antud intervjuus ütles Piret, et nad ei taha kedagi šokeerida ja jäävad muusikaliselt oma liistude juurde, mitte ei hakka moodsat kõlapilti taga ajama. "Arvan, et need inimesed, kellele meeldis Vanilla Ninja muusika umbes 15 aastat tagasi, kindlasti rõõmustavad, sest see kõlapilt on ikkagi üsna sama."