Andrei Zevakin ja Merilin MälkFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
25. aprill 2021, 16:57

Merilin Mälk avaldas, miks nende teed Andrei Zevakiniga lahku läksid: me polnud kokku loodud (3)

Lauljatar Merilin Mälk avaldab Brigitte Susanne Hundi podcastis "30 minutit taevas" põhjuse, miks nende Andrei Zevakiniga teed lahku läksid.

"Me polnud kokku loodud ja ma arvan, et me oleme paremad, kui me oleme lahus," avaldab Merilin kidakeelselt. "Mina tahtsin, et see oleks confirmitud," ütleb Merilin, et meedia ei spekuleerinud lahkumineku kohta, vaid nad otsustasid Andreiga koos ise meediat teavitada.

Peale lahkuminekut on Merilinile paljud mehekandidaadid kirjutanud: "Väga populaarne on see, et saadetakse koera emoji ja sinna järgi on kirjutatud jou, see koer lihtsalt jooksis siia, aga kuidas sul läheb?" jagab Merilin oma postkasti sisu.

Refereeritud artikli täistekst portaalis Sky.ee.

Merilin teatas aprilli alguses, et suhe Andreiga on läbi. "Jah, mina ja Andrei oleme lahus. I guess me mõlemad tahtsime teha oma asja, kõik on chill," teatas lauljatar.

Merilini ja Andrei suhe sai avalikuks 2020. aastal "Eesti laulu" paiku. "Kõik läks kuidagi sujuvalt, et pärast ühist podcasti jäime suhtlema ja lõpuks sai meist paar," rääkis paarike Õhtulehele mullu septembris.

"Teadsin Merilini juba varem, sest olen jälginud ta laulmise teekonda, aga tutvusime esimest korda, kui Uudo tuli minu juurde stuudiosse "Eesti laulu" lugu salvestama ja võttis Merilini kaasa," meenutas Andrei. "Mäletan, et nägin Uudot, ta oli just Andrei juurde stuudiosse minemas ja kutsus kaasa. Kuna mul ei olnud midagi targemat teha, läksin kaasa ja nii me tutvusime. Hiljem kutsus ta mind juba oma podcasti," lisas Merilin.