Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
1. mai 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 2. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Probleemid, mis varakevadel su elu keeruliseks tegid, võivad taas üles kerkida. Nüüd aga oled kogemuse võrra rikkam ja tead, kuidas nendega toime tulla.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Merkuur on trigoonis Pluutoga, nii oled täna erakordselt terane ja märkad ka pisidetaile. Näed teiste käitumismotiive läbi ja suudad hästi täpselt sõnu seada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Hea, kui oled julge ja usud endasse, liigne enesekindlus võib aga tagasilööke tuua. Enne, kui kellegi või millegi suhtes oma suhtumise välja kujundad, uuri tausta.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ära suru jõulisi emotsioone endasse, räägi armastatud inimesega! Suheldes kaob pinge, avastad, et oled temaga ühel lainel. Erimeelsused saab selgeks rääkida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mõistad hästi enda vajadusi – tead, mida tahad ning leiad võimalusi selleks, et eesmärke saavutada. On soodne aeg äriasjus tulevikuplaanide tegemiseks.

Neitsi
23. august – 22. september

Kerge on olemas olla, valitud toredate sõprade head seltskonda nautida. Suuremaks pidutsemiseks või õnnemängudes osalemiseks päev ei sobi. 

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Päev on sinu jaoks meeldiv ja stabiilne. Pööra oma kallimale pidevalt tähelepanu, kindlasti võta aega ka selleks, et pikki tunde kahekesi veeta ja maailma asjade üle arutleda. 

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Võõraste inimestega pole lihtne ühist keelt leida. Saad rõõmu tunda, kui pühendud loomingulisele tegevusele ja suhtled nendega, kellel on sinuga sarnased hobid.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võivad toimuda muutused rahaasjus. See ei pruugi sulle küll meeldida, ent paraku ei sõltu kõik ainult sinust. Ei ole mõtet proovida muuta seda, mis ei ole sinu võimuses.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tekivad taaskord olukorrad, kus oled sunnitud otsustama, tegutsema ja oma õiguste eest võitlema. Näed teiste motiive läbi ja oled sunnitud nad paika panema.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Keegi ehk kadestab sind või on solvunud kunagi lahendamata jäänud konfliktide pärast. Praegu neid vanu asju selgeks rääkida ei õnnestu, hoia pigem sellisest inimesest eemale.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Keskendu oma tegemistele, hoolitse kenasti oma tervise eest, hoia end tasakaalus. Parem oleks, kui sa ei teeks suuri rahalisi tehinguid, millega kaasneb risk.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algav aasta on hea õppimiseks, aga ka isiklike suhete loomiseks. Edasi aitab nii terve mõistus kui ka hea vaist. Äris ei pruugi kõik soovitud kiirusel minna. Sul on vaja olla järjekindel, elada üle ka sellised perioodid, mil tuleb hoolikalt raha lugeda ja vähesega hakkama saada