Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
30. aprill 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 1. mai

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Päev sobib värskes õhus viibimiseks, ka lemmikloomadega tegelemiseks. Oled tundlik ja tundeline, valmis vastu võtma väge, mida loodus sulle annab.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Merkuuri ja Neptuuni sekstiil teeb sind tundlikuks ning vastuvõtlikuks ka kaasinimeste emotsioonidele. Oled sõber, kellele usaldatakse sügavamaid südamesaladusi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Pilk võib olla minevikku pöördunud. Tänased juhtumised, ehk ka tänaöised unenäod viivad su mõtted tagasi kunagi toimunule. Möödunud ajad tunduvad ilusad.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võiksid lähimate sõpradega ette võtta väljasõidu paika, mis teis romantilisi mälestusi tekitab. Päev sobib hingeliste teemade õppimiseks ja müstikaga tegelemiseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Nüüd tasuks vaadata enda sisse ning otsida üles algpõhjus, mis sind nii palju pingutama sunnib, mis on viinud selleni, et sa nii väga tunnustust vajad.

Neitsi
23. august – 22. september

Sobiv aeg romantiliste tunnete välja näitamiseks - naudi hetke kallimaga koos olles, hellust ja õrnust jagades! Lihtne on ennast avada, aga ka teise tunnetest aru saada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul on võimalik teha mõndagi selleks, et saavutada vaimne tasakaal, mis aitab kaasa üldise heaolutunde suurendamisele ning tõstab energiataset. Võta aega endale.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Esimesest pilgust võib alguse saada hingeline armusuhe. Vaist on hea, inimesi jälgides saad kohe aru, kellega sul võib midagi ühist olla, kellest aga eemale hoida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Vestlused kallite kodustega võivad minna avameelseks, koos emotsioone läbi elades võite muutuda nii härdaks, et valate lausa pisaraid. Pärast aga on kerge tunne.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võiksid õppida midagi niisugust, mis arendab tunnetust ja avab meeli. On hea aeg enese väljendamiseks kunsti kaudu. Võid endale leida uue hobi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Suurepärane intuitsioon võib sulle abiks olla äriasjus või sisseostude sooritamisel. Kaua sa ei mõtle ega kõhkle, tead esimese hetkega, mis sulle sobib ja mis mitte.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Lihtne on oma tundeid sõnadesse panna. Oskad ka kaaslaste päeva ilusaks teha, sest tunnetad, mismoodi neile kõige paremini toeks ja abiks olla, mida ilusat neile öelda.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algaval eluaastal on sul palju abi intuitsioonist. Ilmselt leiad endale sõpru, kellega oled vaimselt samal lainepikkusel. Koostöö on see, mis edasi viib ja edu toob. Segadust võib tekitada see, kui purunevad need arusaamad ja ideaalid, mis oled kaasa võtnud lapsepõlvest. Uued teadmised muudavad su arusaama maailmast.