Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
29. aprill 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 30. aprill

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Su kaaslased on lihtsalt inimesed, ei saagi oodata, et nad oleks ideaalsed. Sul tuleb teiste inimeste veidrustega harjuda, võtta neid sellistena, nagu nad on.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Elu on nagu Ameerika mäed – vaevalt jõuad harjale kerkida ja uhke näoga ringi vaadata, kui kihutad taas kõva mürinaga sügavale kuristikku. Ära pead kaota!

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sul tekib võimalus kedagi aidata. Enne, kui tegutsema asud, mõtle, kuidas see, mida korraldad, sulle endale mõjub. Ära end kellegi teise pärast täbarasse olukorda sea.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Ühele inimesele heategu tehes võid panna teise ennast üsna halvasti tundma. Põhiline on mitte tormata, iga käik tuleb esmalt põhjalikult läbi mõelda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Mis hiljuti tundus võimatu, on täna ühtäkki võimalik. Siiski tuleks sul enne tegutsema asumist ikka veel üheksa korda mõelda. Tehtut pärast parandada on keeruline.

Neitsi
23. august – 22. september

Pead suhtlema keeruliste inimestega ja seejuures endast enesekindla ja targa mulje jätma. Kipud pabistama, aga mõnes mõttes on see isegi hea, suudad end hästi kokku võtta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sinult oodatakse otsuste tegemist ja konkreetseid ettepanekuid. Peaksid neid tehes toetuma oma mõistusele ja südametunnistusele, mitte aga ootama, et keegi sulle nõu annab.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kõik on pidevas muutumises, möödunut tagasi ei saa. Kellestki võõramast inimesest saab ehk su sõber, samal ajal jäävad mõned vanad sõbrad kaugemaks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mõnikord on asju ääri-veeri märksa targem ajada kui otse, praegu on aga olukord sootuks vastupidine. Kui tahad, et su mõtted teistele kohale jõuaks, pead olema konkreetne.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võid märgata kummalist sädet inimese silmis, kellega oled senimaani vaid tuttava tasandil suhelnud. Miski su käitumises on temas sootuks teistsugust huvi tekitanud.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kergem on suhelda inimestega, keda sa väga hästi ei tunne. Lähedaste suhtes oled aga liiga nõudlik ja kriitiline. Proovi märgata, millal nad toetust vajavad.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Ära mõista teisi hukka, lõpeta mõttetu võitlus teiste muutmise nimel! Ära suhtle nendega, kellega sul mingit klappi pole, rohkem kui ametlikus liinis vaja on.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uus eluaasta pakub võimalusi äriasjade arendamiseks. Hästi edenevad isiklikud suhted, saad kogeda suurt õnne ja armastust. Kui oled seni vaba, siis võid endale partneri leida kas reisil olles või õpingute kaudu. Tahtmine ennast aina rohkem täiendada kannustab sind õppima, saadud teadmiste abil saad elu muuta.