Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
28. aprill 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 29. aprill

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Rahaasjade ajamisel on abiks loominguline lähenemine. Ära püsi kindlates raamides, võta asja mängulisemalt ning kuula otsuste tegemisel lisaks mõistusele ka intuitsiooni.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Merkuuri ja Neptuuni sekstiili toel sujub suhtlus sõprade ja koostööpartneritega meeldivalt ja vabalt. Vabas õhkkonnas sündivad ideed on omapärased ja edasiviivad.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Ehkki hommikul ei taha uute ettevõtmiste alustamine sujuda, ei tasu käega lüüa - päeva peale hakkavad asjad liikuma. Töökaaslased toetavad sind hea sõnaga.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Hea päev mänguliseks koolituseks, kus tehakse loomingulisi harjutusi ja grupitöid. Satud kokku avatud olemisega inimestega, mõni neist võib osutuda su mõttekaaslaseks.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kui oled sisemiselt heas tasakaalus ning ärksameelne, on kasu ka tööl. Saad ärgitada oma vaistu kasutama ja avatumalt mõtlema ka muidu nii mossis kolleege.

Neitsi
23. august – 22. september

Oleks hea, kui saaksid täna tööasjad tagaplaanile jätta ja kallimaga koos väljasõidu ette võtta, näiteks looduskaunisse või suisa müstilisse kohta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui sinu töö on loominguline, oled heas sõiduvees. Fantaasia on lennukas, samas aga suudad ka päevaplaanist kinni hoida ja oma mõtted ning tunded kindlasse vormi valada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suurepärane hetk selleks, et kallimale oma õrnadest tunnetest rääkida. Sul on lihtne leida täpselt need õiged sõnad ja neid lausudes sügavalt talle silma vaadata.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled õnnelik, kui saad tegeleda asjadega, mis sulle rõõmu pakuvad. Huvi võib tekkida müstiliste teemade vastu, paeluvad asjad, millele teaduslikku selgitust ehk veel pole.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Ehk pead täna suurema kuulajaskonna ees sõna võtma või muul moel esinema – näiteks laulma või tantsima. Saa kergest kohmetusest üle, naudi tähena säramist!

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Äriasjade ajamisel võib vaja minna nii kainet mõistust kui ka teravat vaistu. Suudad asju näha mitme külje pealt, aru saada, mis sulle sobib. Ehk sõlmid tulusaid kokkuleppeid.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Teiste inimestega suheldes on sul lihtne valida õige lähenemisviis ning kasutada sobivaid sõnu. Suudad tunnetada, milline on kaaslaste meeleolu ja häälestatus.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uuel eluaastaringil on sul palju energiat. Oled valmis õppima ja pikki reise ette võtma. Kui reisile lähed, siis ilmselt mitte rannale lebama, vaid muljeid ja kogemusi hankima. Töises liinis kasutad leidlikult nii vaistu kui ka kainet mõistust. Lihtne on ühist keelt leida ka inimestega, kes sinust paljuski erinevad.