Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. aprill 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 28. aprill

Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Püsi käesolevas hetkes! Kui tulevik pole piisavalt kindel, suuna mõtteid järjekindlalt selle juurde, mis toimub siin ja praegu, keela endale homse pärast pabistamine.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Plaanid on sul head, aga paraku sõltub nende korda minek ka teistest inimestest ja isegi sellest, milline ilm parasjagu õues on. Kõik ei ole su enda teha.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Paljutki ei suuda sa ise märgata, aga õnneks on su ümber inimesi, kes avavad sinu jaoks ka selliseid tahke, mis sul muidu kahe silma vahele jääks. 

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Valmistu tasapisi selleks, mida oled maikuuks planeerinud. Kui on probleeme, mida sa ise lahendada ei oska, pöördu abi saamiseks mõne nutika inimese poole.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul on võimalus teha rõõmu inimestele, kes on sindki varem korduvalt meeles pidanud. Päev sobib hästi ka värskes õhus sportlike harrastustega tegelemiseks.

Neitsi
23. august – 22. september

Sind kiputakse kaasa kiskuma kahtlastesse seiklustesse, millesse sekkumiseks sul praegu ka tulisust ja ettevaatamatust jätkub. Päev kujuneb ilmselt põnevaks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Andsid kord kunagi lubaduse, mille täitmist sinult nüüd kannatamatult oodatakse. Targem oleks lubadus täita, mitte üritada sellest inimesest kauge kaarega mööduda.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kõiki tundeid, mis sinu sees möllavad, ei ole võimalik sõnadesse panna. Need teevad su ebakindlaks ja kallutavad sind teelt kõrvale. Ära karda, mine julgelt elule vastu!

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui pead vastutusrikast ametit, võidakse sult nõuda kaalukate otsuste kiiret vastuvõtmist. Peaksid leidma võimaluse selgitada, et kiirustamine võib halba teha.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kahtled endas, ei suuda otsustada, kuigi sult seda nõutakse. Mõtle võimalusele vastutust kellegagi jagada. Otsi toetajaid ja nõuandjaid, kes vajalikul hetkel õla alla paneks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sa ei suuda nautida nende inimeste seltskonda, kes su ümber viibivad. Unistad kellestki, kes on kaugel ja kujutad endale ette, kuidas probleemid laheneks, kui ta kohal oleks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tunned end kindlalt. Oled selgeks saanud, millist teed mööda ja kuidas edasi minna tuleb. Sind toetavad pigem inimesed, kes sinust erinevad ja maailma teisiti näevad. 

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Uuel eluaastal tuleb sul varasemad ebakõlad lahendada nii töises kui ka koduses vallas. Eriti hea on aasta õppimiseks – ehk asud taas koolipinki nühkima, võibolla isegi välismaal. Armuasjus ei pea sa palju pingutama, asjad sujuvad iseenesest. Inimesed, kes sulle meeldivad, tulevad justkui juhuslikult su ellu.