Ben Affleck ja Jennifer Lopez 2003. aastal. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
24. aprill 2021, 13:00

Ben Affleck loodab Jennifer Lopezi südant tagasi võita?

Nüüd, kus Jennifer Lopezi ja endise pesapallitähe Alex Rodrigueze kihlus on ametlikult läbi, loodavad paljud J-Lo fännid, et ta võtab tagasi oma kunagise peigmehe Ben Afflecki, kes on praegu samuti vaba.

Lopez ja Affleck kihlusid 2002. aastal ning Beni kingitud hiiglaslik roosa briljant on meelelahutusmaailma kuulsamaid kihlasõrmuseid. Kuid 2004. aastal teatasid Jennifer ja Ben lahkuminekust. Sahistati, et Ben oli pulmamõtete peale põnnama löönud. Lopezil oli selleks ajaks seljataga juba kaks purunenud abielu. 

Lopez abiellus latiinolaulja Marc Anthonyga ning sai temaga kaksikud. Affleck omakorda võttis naiseks teise Jenniferi, näitlejanna Jennifer Garneri, kes kinkis talle kaks tütart ja poja. Mõlemad abielud purunesid. Jennifer kihlus Rodriguezega, kuid nüüdseks on nad lahku läinud. Ben kurameeris teleprodutsent Lindsay Shookuse ja uue Bondi-tüdruku Ana de Armasega, kuid õnne ei leidnud.

Nüüd väidab Daily Mirror, et Affleck loodab Lopezi südant tagasi võita. "Ta ootab kulisside taga," kinnitab lehe allikas. Briti kõmulehe informaatori väitel ei abiellunud Ben Lopeziga, sest tal sai kuulsusekoormast mõõt täis - nad olid oma aja kõmulisim paar. "Aga mõlemad on viimased 18 aastaga väga palju leebunud - nad saavad väga hästi läbi ning on viimasel ajal palju juttu ajanud."