Triin TuulaFoto: Erakogu
Inimesed
23. aprill 2021, 09:21

KUULUTUS VÄIDAB: endise ilmateadustaja Triin Tuula lapse isa on üks Eesti rikkamaid mehi (42)

Uudne aeg pakub vanamoodsaid lahendusi – 17. aprilli Postimehe paberkandjal trükiti lehe lõpuosas, 24. küljel ära omapärane uudis, milles Helene soovib õnne Triin Tuulale ja Priit Piilmannile (56) tütre sünni puhul, kirjutab Kroonika. 

Triinule sündis tütar Anna 13. jaanuaril, ent Triin ei ole seni maininud oma lapse isa nime – ettevõtja Priit Piilmann on alati hoolega avalikkusest hoidunud. Ajakiri püüdis Triin Tuulat tabada. Esiti telefon ei vastanud ning SMSi teel vastas endine ilmateadustaja, et tal ei ole praegu aega rääkida. Priit Piilmann ei ole samuti teemat kommenteerinud. 

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas. 

Triin Tuula rääkis lapseootusest mullu suvel Õhtulehele. "Emotsioone on ehk liigagi palju, aga küllap on asi hormoonides, muidu on tervisega kõik hästi. Silmad on enamuse ajast küll märjad, aga õnneks on ka see mööduv nähtus."
Triinu sõnul oli teise lapse ootus esimesest väga erinev. "Olin küll teadlik, et teise lapsega hakkab kõht varem välja paistma, aga ma tõesti ei olnud valmis, et seekord on kohe kõht ees," rääkis ta. 

Triinu esimesel lapsel, praeguseks 9aastasel pojal Johannesel oli suureks vennaks saamise üle väga hea meel. "Laste nimed on mul olnud olemas juba üle 20 aasta. Jään kindlaks valikule, mille tegin 15aastaselt," rääkis Triin nimevalikust. 

Priit Piilmann on Viru Keemia Grupi (VKG) suuromanik. Äripäev hindab mehe vara 252,9 miljonile.

Priit Piilmann Foto: Andres Putting / Ekspress Meedia