Foto: Martin Ahven
Saund
22. aprill 2021, 18:44

Gameboy Tetris: hästi suured Soome artistid pakkusid koostööd. Ma arvan, et võtan selle vastu

Gameboy Tetris ehk Pavel Botšarov väisas hiljuti Raadio 2 saadet „Hommik!“. Muuseas tuli teemaks see, kuivõrd tihedaks mehe töögraafik eesootaval suvel kujuneb.

Kuigi hetkel pole veel täiesti kindel, kas ja kui palju suviseid tegemisi koroona tõttu piirama hakatakse, on räpparil kontsertide näol päris korralikus koguses tööotsi planeeritud. „Ma ei julge seda numbrit öelda, aga see on ikkagi rets! Ma katsun mitte midagi muu teha. Ainult kontserdid,“ rääkis Botšarov.

Samuti avaldas mees, et viimaste aastate jooksul on ta erinevate artistidega niivõrd palju koostöid teinud, et katsub tänavu pisut piiri pidada: „Tuleb väga palju pakkumisi, aga vastu ma neid ei võta.“

Kraani täiesti kinni mees siiski ei keera: „No näiteks Soome artistid. Hästi suured, kõige suuremad kalad, pakkusid. Ja selle, ma arvan, võtan vastu.“ Saatejuhid uurisid, kas Botšarov peab nüüd soome keeles laulma hakkama, ent artist kinnitas, et tema jääb siiski eesti keelele truuks.

Siiski keskendub Gameboy Tetris praegu eelkõige soolokarjäärile. Näiteks on tal parasjagu valmis viis demo, millest on lõppfaasi jõudnud juba kaks. Mehe sõnul näeb tema töömeetod ette seda, et ta teeb pigem rohkem valmis, et siis hiljem saaks paremad palad välja valida.