ÕL TV | Õhtuleht
11. mai 2022, 13:01

Nathan Evansi Tallinna kontsert lükati koroona tõttu edasi, mistõttu astub ta viimaks üles täna, 11. mail. Artikkel algselt avaldatud 23.04.2021.

ÕL VIDEO | POSTILJONIAMETIST EUROOPA TUURILE! Nathan „Wellerman“ Evans: laste tegemine peab nüüd ootama

Šotlasest merelaulik Nathan Evans (26) viis tänavu jaanuaris Royal Maili lahkumisavalduse. Tal ei olnud vaja rohkem posti laiali vedada – siuliselt üleöö TikTokis saabunud kuulsus tõi noormehele plaadilepingud ja Euroopa kontserttuuri. Eesti tiktokkeritest pole kuulsal noorsandil enda sõnul aimugi, sest tema uudisvoog on täis videoid kassidest ja koertest. 

Nathan on videokõne ajal – kuninganna Elizabeth II 95. sünnipäeval – oma kodus Airdrie linnakeses, kus elanikke veidi üle 37 000. Ta ütleb kohe naerulsui ära, et pole kodust ligi neljatunnise autosõidu kaugusel asuvas järves Loch Nessi koletist näinud. Elukas ei ilmuta end isegi neile õnnega koos kodumaa poegadele, kes tänu TikTokile uskumatus kuulsuses suplevad. Praeguseks on Nathanil TikTokis peaaegu sama palju jälgijaid kui on Eesti rahvaarv – 1,2 miljonit.

Kuid kas Nathan oleks tuntud ka ilma COVID-19 pandeemiata? Sai ju videoplatvorm TikTok just koroonaviiruse levides sadadele miljonitele inimestele kohaks, kust kodus passides meelelahutust otsida. Noormees muigab ja vajub mõttesse.

Edasi lugemiseks: