Inimesed

KIIRABI TEGI VEA?! Pereema jäi peaajuinfarkti tagajärjel voodihaigeks: kui poeg poleks ema EMOsse viinud, oleks ta paari päeva pärast surnud (5)

LISA KOMMENTAAR

Mann22. aprill 2021, 12:00
Miks ei ole pealkirjas, et see toimus pärast Covid-19 vaktsiini saamist, kuigi teksti sees on seda mainitud?
mai21. aprill 2021, 06:38
Issand missugune ükskõiksus, kiirabi juht ka mingit probleemi ei näe. Kes nii halvasti töötab tuleb vallandada, ning nimed avalikustada.
kes vastutab?20. aprill 2021, 23:30
"probleem algas pärast COVID-19 vaktsiini saamist" ehk see oli vaktsiinitüsistus ning võrreldes koroonaga on see siiski tühine proleem esmalt meie valitsusele ja siit edasi ka kiirabile.
Oksrott20. aprill 2021, 23:14
Mis mõttes tuvastame, kas tegime vea ja nii lihtne see ongi või? Ilmselgete tunnustega haige jäeti täiesti abita, inimest enam ei eksisteeri sellisel kujul nagu ta oli. Keegi pani toime antud juhul väga raske kuriteo ja selle eest tuleb vastust anda ning karistust kanda. Kutsun üles kodanikke toetama seda perekonda sellisel viisil, et antud asi jõuaks reaalselt ka kohtusse, kaua krt võib eludega mängida, olen nõus panustama õigluse nimel. Ka endal ja tutvusringis mitmeid samalaadseid juhtumeid aga neid siin lahkama ei hakka.
Endine kohalik20. aprill 2021, 22:25
Tean mida tunned ka minu ema suri südameinfarkti sest Räpina kiirabi ei tulnud enne kohale kui olin juba üle kolmekümne kõne teinud ja 5 tundi oodanud kuulates nende erinevaid põhjuseid miks ei tule kohale ja kui jõudsid siis tuvastati surm aga kiirabi arst sai hiljem peaarstiks Põlva haiglas ka osakonna juhataja koha.