Harry ja Meghan oma pulmapäeval 19. mail 2018. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
20. aprill 2021, 09:54

Kuninglik ekspert: Harry ja Meghan ei jää kokku (58)

Kõmuline kuninglik ekspert Lady Colin Campbell, kes on kirjutanud raamatu nii Dianast kui ka Harryst ja Meghanist, ennustab: Sussexid ei jää kokku. 

Raamatu "Meghan and Harry: The Real Story" (e .k. ilmunud pealkirja all "Meghani ja Harry tegelik lugu") autor väidab New York Postile antud kommentaaris, et Meghan Markle kaotas Sussexi hertsoginnaks saades reaalsustaju ning võttis omaks hoiaku "keelan, käsen, poon ja lasen".

"Tal hakkab suu vahutama, kui ta minu nime kuuleb. Aga ta ei saa midagi ette võtta, sest ma pole ühtki juriidilist viga teinud. Kõik, mis ma tema kohta väitsin – tema taust, see, kuidas ta Harryst teada sai –, on seaduse silmis korrektne," ütles Lady Colin Campbell.

Tema väitel tõmbas Meghan endale Oprah’ intervjuus kuuldavale toodud valeväidetega -- näiteks jutuga salapulmadest – vee peale. Harry naine olevat kogu Briti rahvaste ühenduses põlu all. "Isegi saartel," toonitab biograaf. "Ta lihtsalt ei suutnud suud kinni hoida. Harry lasi end kaasa tõmmata, ehkki teadis, et mõnd väidet ei saa tõeks mudida. Ta polnud rahul, ta teadis, et need ei vasta tõele."

Campbell on veendunud, et Harry ja Meghan ei jää kokku. Printsil olevat siiski raske kammitsaist pääseda – ta kolis Meghani soovil Californiasse, nende pere täieneb varsti teise lapsega. "Tal on raske välja pääseda. Ta on lõksus," nendib kuningakoja ekspert. 

Kui Harry peaks üksinda kuningakotta naasma, võetakse ta seal viisakalt vastu, usub Campbell. Kuid ta ei kahtle: Harry jääb Briti establishment’i silmis paariaks.