Kate Winslet koos tütre ja Jim Threapletoniga 2001. aasta juunis. Abielu purunes juba mõni kuu hiljem. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
19. aprill 2021, 16:00

Kate Winsleti tütar teeb kuulsa ema abita näitlejakarjääri

Kate Winslet rõõmustab, et tema esmasündinul Mial on õnnestunud päris oma jõul näitlejakarjääri teha. "Tal on teine perekonnanimi, nii et ta lipsas radari alt läbi ja inimesed, kes talle rolli andsid, ei teadnud, et ta on mu tütar."

20aastase Mia isa on Winsleti (45) esimene abikaasa Jim Threapleton ning neiu kannab tema perekonnanime. Armuleegid lahvatasid filmi "Hideous Kinky" (1998) võtteil, kus Jim tegutses režissööri abina. Novembris 1998 peeti pulmad, kuid lahku mindi 2001 - vähem kui aasta pärast tütre sündi.

Mia Threapleton debüteeris 2014. aastal oma ema romantilises ajaloolises draamas "Väike kaos", kuid Kate väidab, et sestsaadik on tütar iseseisvalt karjääri teinud. Mullu mängis Mia Itaalia põnevikus "Varjud". Parasjagu viibib ta Tšehhis uue telesarja võtetel. "Inimesed, kes talle rolli andsid, ei teadnud, et ta on mu tütar, ja mõistagi oli see tema enesehinnangu jaoks tähtis," ütles Winslet jutusaates "Lorraine".

Winslet on pärast Threapletonist lahkuminekut kaks korda uuesti abiellunud ning veel kaks last saanud. Esimese poja isa on režissöör Sam Mendes, teise poja isa näitlejanna praegune kaasa Edward Abel Smith, kes vahepeal kandis nime Ned Rocknroll.