Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
21. aprill 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 22. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sulle võidakse teha ootamatuid pakkumisi või siis üritatakse ehk sulle müüa mingit uut tehnikavidinat, mille olemasolust sul varem aimugi polnud.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Veenuse ja Uraani ühendus toob põnevust ja elevust suhete vallas. Ootamatud kohtumised panevad südame kiiremini põksuma. Keegi võib sulle vahva üllatuse korraldada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Minevik annab endast kummalisel moel märku. Võimalik, et kunagine armastatu sulle lihtsalt keset päeva tänaval vastu jalutab ning sul tänased plaanid täiega pea peale pöörab.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Juhuslikud kohtumised võivad viia uute sõprussuhete tekkimiseni. Sind köidavad isikud, kelle maailmapilt sinu omast tublisti erineb, kelle mõistmiseks tuleb pingutada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tööl võib sind edu saata juhul, kui teed asju varasemast erinevalt, üllatad kaaslasi kummaliste mõttekäikudega. Veidike veiderdamist tuleb kasuks, aitab asja mängulisemalt võtta.

Neitsi
23. august – 22. september

Vajad võimalust tavapärasest keskkonnast eemale saada. on küllaltki hea päev seikluse või matka alustamiseks. Või siis selleks, et midagi sootuks uut õppida.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul on iseendast raske aru saada. Tänased tunded ei ole justkui sulle üldse omased. Oled valmis julgeteks katsetusteks. Äriasju võtad mänguliselt, risk võib end isegi õigustada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Rutiinses suhtes tunned end ahistatuna. Kui kallim esitab sulle küsimusi su tegemiste kohta, võib sinu hinges kohe häirekell helisema lüüa – tunned, et sind tahetakse puuri panna.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tööl sul küll igav ei hakka! See, kuidas kolleegid või kliendid käituvad, võib olla õige omapärane. Sul tuleb kummalistele probleemidele nutikaid lahendusi leida.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Päev võib tuua kohtumisi, mis sinu jaoks midagi oluliselt muudavad. Armastus võib sind tabada järsku ja täiesti ebaromantilises kohas.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sinu uksele võivad ilmuda ootamatud külalised. See, kas jääd nendega lävepakule vestlema või palud neil ka viisakalt tuppa astuda, sõltub juba sinu seikluslusti tasemest.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Igapäevaseid asjatoimetusi tehes või tutvuda uute inimestega. Suudad kiirelt reageerida ning ka veidrad olukorrad nutikal viisil enda kasuks pöörata.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Sõnn! Algab huvitav aasta, mis võib su isiklikesse suhetesse põnevaid muudatusi tuua. Kui sul on ammust ajast kindel partner, tuleb suhtesse uudsust ja värskust tuua, vastasel juhul on ebakõlad kiired tekkima. Rutiini talud halvasti, vajad väga vaheldust. Tööl tagab edu see, kui eesmärgid on kindlalt paigas.