Inimesed
16. aprill 2021, 23:48

KÜMME KORDA KUULSAM! Tarmo Kruusimäe mõnus hetk lööb laineid üle maailma (128)

Isamaa saadik Tarmo Kruusimäe, kes jäi riigikogu istungi ajal kaamerapilti voodis mõnuledes, on nüüd vähemalt kümme korda kuulsam: lõbus seik on jõudnud juba Briti, Rootsi, Norra ja Leedu meediasse.

Briti Yahoo! kirjutab, et Eesti parlamendiliige kehastas kogu kaugtöö võlu ja valu, kui ta ilmus riigikogu ette valju muusika saatel voodis e-sigaretti popsutades. Yahoo! toob välja, et Kruusimäe oli enne poliitikuks hakkamist mitmes punkbändis, mis seletab tema armastust muusika vastu. 

Veebisait meenutab ka naljakat juhtumit veebruarikuust, kui Texase jurist lisas oma veebikaamerapildile kogemata kassifiltri. "Ma ei ole kass!" kinnitas advokaat toona.

Kruusimäe videot jagasid oma lugejatega ka Rootsi portaal svt.se, norrakate vgtv.no ja Leedu portaal lrt.lt.

Kruusimäe rääkis "Ringvaates", et kui ta oleks teadnud, et on tema kord rääkida, oleks ta endal selja sirgu ajanud ja viisakas välja näinud.

Enda küsimuse esitamise kord jäi tal märkamata tehniliste viperuste tõttu, sest veidi enne seda, kui talle sõna anti, kadus ta arvutist heli. Kruusimäe proovis seejärel aru saada, milles probleem, ja vaatas, kas näiteks Youtube'ist oleks heli kuulda. Kogu selle aja arvas ta ka, et tema küsimuseni on veel aega, sest nägi oma arvutist, et ta on ootejärjekorras neljas.

Kruusimäe nentis, et kuna tööpäevad on viimasel ajal pikad olnud, siis tasub igal vabal võimalusel puhkeasendis olla.