Larry ja Shawn koos poegadega 2002. aastal. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
18. aprill 2021, 10:00

Larry Kingi testamendist välja jäänud lesk viskus raha nimel võitlusse

Jaanuaris 87 aasta vanuses surnud jutusaatestaar Larry King jättis testamendiga kogu oma vara lastele. Kuid tema lesk Shawn on alustanud võitlust testamendi vaidlustamiseks.

King andis käsitsi kirjutatud testamendis korralduse, et tema varandus, mida hinnatakse kahele miljonile dollarile, jagataks võrdselt tema viie lapse vahel. Kaks neist, poeg Andy ja tütar Chaia, surid pärast dokumendi valmimist. Nii peaks Larry varandus jagunema tema kolme poja, Larry juuniori (59), Cannoni (20) ja Chance'i (21) vahel. 

Testament valmis oktoobris 2019 - kaks kuud pärast seda, kui King andis sisse lahutuse oma nooremate poegade emast Shawn Southwick Kingist. Shawn jäi testamendist välja. Kuid telelegend oli surres oma naisega endiselt abielus. Nüüd nõuab too testamendi vaidlustamist ning kadunukese varanduse käsutajaks määramist. King ise oli oma varanduse käsutajaks seadnud poeg Larry juuniori. 

Shawn väidab, et Larry ei tahtnud tegelikult abielulahutust lõpuni viia. Nad olid isegi nõustaja juures käinud, et oma suhet päästa.