Johnny DeppFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
17. aprill 2021, 12:00

Johnny Deppi allakäiku uuritakse lausa kolmes dokumentaalis

Johnny Deppil ei õnnestunud edasi kaevata Briti kohtu otsust, mille järgi on tema avalik nimetamine naisepeksjaks igati õigustatud. Enam ei taha ükski suurstuudio omaaegset superstaari palgata. Deppi allakäigust saab peatselt näha mitmeid analüüse.

Daily Maili teatel uuritakse "Kariibi mere piraatide" staari langust megastaarist paariaks kolmes uues dokumentaalis. 57aastane näitleja ei saanud luba kaevata edasi Briti kohtu põrmustavat otsust, et ta vägivallatses oma abikaasa Amber Heardi kallal korduvalt. Depp oli alustanud kohtuteed Briti tabloidi The Sun vastu, kes oli teda oma veergudel naisepeksjaks nimetanud. 

Tippkarjääri jooksul miljoneid dollareid tuulde lennutatud Depp peab kohtuskäigu järel põhjalikult kukrut kergitama. Tal on tasuda enam kui 860 000 dollari väärtuses kohtukulusid, Daily Maili andmeil kujuneb kohtuprotsess Deppile aga veelgi kallimaks. Õnneks sai näitleja Warner Brosilt üle kümne miljoni dollari "Fantastiliste elukate" kolmanda osa eest, ehkki jõudis enne sule sappasaamist filmida üheainsa stseeni.