Sarah Jessica Parker ja John Corbett 2010. aasta filmis "Seks ja linn 2". Foto: VIDA PRESS
Tele
17. aprill 2021, 11:00

„Seksi ja linna“ järjes ilmub taas mängu Carrie ekskallim Aidan

"Seksis ja linnas" mööbidisainer Aidanit kehastanud John Corbett (59) paljastas New York Postile, et ta mängib menusarja kauaoodatud järjes.

Carrie (Sarah Jessica Parker) oli menusarjas Aidan Shaw'ga vahepeal kihlatud, kuid nende suhe jooksis siiski karile.

Seriaalile järgnenud esimeses filmis pidas Carrie oma eluarmastuse Mr Bigiga (Chris Noth) viimaks pulmi, teises mängufilmis ristusid aga tema ja Aidani teed Abu Dhabis ootamatult taas – nende romantilisele õhtusöögile järgnes koguni suudlus.

Nüüd on oodata uut armudraamat, sest Corbett andis mõista: tema tegelaskuju pole vaid episoodililne tegelane. "Ma vist olen päris mitmes osas," jäi ta salapäraseks. Kokku on Carriel olnud 28 kallimat, rehkendab Daily Mail. 

HBO Maxi tulevases kümneosalises sarjas "And Just Like That ..." puudub algsest sõbrannade nelikust Samantha (Kim Cattrall). Cattrall on korduvalt keeldunud "Seksi ja linna" uuesti ellu äratamast ning on avalikult väitnud, et Parker käitus temaga inetult.

New York Post väitis veebruaris, et Chris Noth Mr Bigi rollis ei jätka, kuid hiljem on näitleja sotsiaalmeedias vihjanud, et see ei pruugi tõsi olla.