Foto: Pressimaterjal
Saund
16. aprill 2021, 12:08

Trad.Attack! üllatab kontsertalbumiga: see pakatab energiast

Eelmisel aastal võimsa albumi „Make Your Move“ avaldanud Trad.Attack! üllatab aasta hiljem esimese live-albumiga „We Miss Playing For You“. Pidevalt maailmas tuuritanud bänd veetis terve eelmise aasta kodumaal ning esines eri festivalidel, mis olenemata keerulistest tingimustest siiski toimusid.

„See album pakatab energiast,“ rääkis bändi kitarrist Jalmar Vabarna. „Valisime siia lood eri kontsertidelt. Materjali, mida oli vaja läbi kuulata, oli palju, ja kokkumängu jõudsid need palad, milles oli olemas meile omane live-energia ja positiivne vibe,“ lisab ta.

„Meie põhitöö on olla laval ja seal sünnib meie kunst nii-öelda reaalajas. Seda tunnet, mida tekitab kontserdil mängimine ja selle kogemine, on raske kirjeldada, aga see sarnaneb kõige rohkem õnnetundele. Kes ei tahaks seda veel ja veel kogeda?!“ räägib bändi trummar Tõnu Tubli. „Salvestasime kõik suvised kontserdid ja materjali ettevalmistamine tähendas nende kontsertide korduvat läbielamist, nii et võib öelda, et me oleme väga õnnelikud inimesed,“ sõnab ta.

„Meil on hea meel teatada kõikidele oma fännidele, et ka sel suvel mängime Eestis mitmeid kontserte. Nii pealinnas kui ka Tartus, Viljandis, Pärnus, aga ka näiteks Setomaal Treskis. Paljudele kontsertidele on võimalik juba täna pileteid soetada,“ ütleb Sandra Vabarna. „Lisaks korraldame loomulikult ka omaenda festivali Trad.Fest!, mis toimub sel aastal juba neljandat korda.“

Uus album ilmus digitaalselt ning on kättesaadav kõikidel voogedastusplatvormidel. Kõik Trad.Attack!’i kontsertide piletid on müügil Ticketeri keskkonnas.