Foto: @theroyalfamily/Instagram
Inimesed
15. aprill 2021, 15:08

Kuninglik pere jagas haruldast fotot Philipist koos lapselapselastega

Prints Philipil oli surres kümme lapselapselast (ja üks veel tulekul). Tema vanavanaisarolli meenutuseks postitas kuningakoda seni avaldamata foto.

Briti kuningliku pere ametlikul Instagrami kontol avaldatud fotol poseerivad kuninganna ja tema mees 2018. aastal koos seitsme lapselapsega. Neist noorim oli toona vaid paarikuine prints Louis, prints Williami ja hertsoginna Catherine'i pesamuna - tema on aukohal kuninganna süles. Väikevennast ühel pool on prints George, teisel pool printsess Charlotte. Balmorali lossis tehtud foto autor ongi nende ema Catherine. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Printsi käsivars on ümber printsess Anne'i pojatütre Isla Phillipsi. Isla süles on tema täditütar Lena Tindall, kelle vanem õde Mia Tindall seisab sealsamas kõrval.

Seltskonna taga seisab kuningliku paari vanim lapselapselaps Savannah Phillips. 

2019. aasta mais täienes kuninglike lapselapselaste summ prints Harry ja Meghani poja Archiega. Tänavu sai emaks prints Andrew' tütar Eugenie ning kolmanda lapse tõi ilmale Zara Tindall. Mõlemad pisipoisid said vanavanaisa auks üheks eesnimeks Philip. Augusti ja Lucasega eakas prints kohtuda ei jõudnudki. 

Meeleoluka klõpsu avaldasid vanaisast ja tema järeltulevatest põlvedest ka prints William ja Catherine. See kaader on pärit aastast 2015.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)