Luciano ja Nicoletta oma pulmapäeval 13. detsembril 2003. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
15. aprill 2021, 14:13

Luciano Pavarotti lesk abiellus uuesti

Järgmisel sügisel täitub maailmakuulsa tenori Luciano Pavarotti surmast juba 15 aastat. Tema lesk Nicoletta (51) on aga leidnud uue õnne.

Pavarotti armulugu oma noore sekretäri Nicoletta Mantovaniga oli omal ajal põhjustanud suurt skandaali – oli ju itaalia laulja abielus oma noorpõlvearmastuse Aduaga, kellega tal on kolm tütart. Kuid 2003. aasta detsembris pidasid Luciano ja temast 34 aastat noorem Nicoletta pulmi. Aasta algul oli noor naine kinkinud Pavarottile neljanda tütre, kes sai nimeks Alice. Beebi kaksikvend Riccardo, kes olnuks tipptenori esimene poeg, sündis paraku surnuna.

71aastane Pavarotti suri 2007. aasta septembris pärast heitlust kõhunäärmevähiga, mis oli tal diagnoositud eelmise aasta suvel. Kolm aastat tagasi kirjutas Itaalia ajakirandus, et ooperikuulsuse lesk kurameerib Filippo Vernassa nimelise teatrijuhiga - paarike tabati rannapuhkusel õrnushetkedelt. Kuid püsima see suhe ei jäänud. Nicoletta leidis uue õnne hoopis finantsnõustaja Alberto Tinarelliga, kellega ta mullu septembris üheksakuulise tutvuse järel Bologna kirikus laulatati.

Pruudi elegantne hõbehall kleit oli toon-toonis peiu juustega. Pulmapeost sai osa 150 külalist, nende seas mitmeid kohalikke muusikaelu tähti, ning mõistagi Pavarotti ja Mantovani tütar Alice.

Alberto on Nicolettast kaks aastat vanem. Nad kohtusid ühise sõbra korraldatud õhtusöögil – Grazia Verasani oli veendunud, et nende kahe vahel võib armusäde tekkida. Nii juhtuski: Alberto on rääkinud, et armus selsamal õhtul. Nicoletta omakorda on nimetanud meest oma hingesugulaseks. Liigutav detail: abieluettepaneku tegi Alberto ühtlasi oma tulevasele kasutütrele. "Ta ütles, et kui Alice peaks veidigi kõhklema, siis me ei abiellu," rääkis Nicoletta ajakirjale Chi. Õnneks oli tüdruk rõõmuga nõus. "Nüüd oleme tõeline pere."