Whitney ja Bobby 2004. aastal koos tütrega Disneylandis. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
15. aprill 2021, 09:43

Bobby Browni arvates on Whitney Houstoni ja nende tütre surmas süüdi sama mees

USA laulja Bobby Brown (52) on veendunud, et tema eksnaise Whitney Houstoni ja tütre Bobbi Kristina surmas oli tähtis roll Nick Gordonil - noormehel, kelle Whitney oli omal ajal ebaametlikuks kasulapseks võtnud ning kellel tekkis hiljem armusuhe oma kasuõe Bobbi Kristinaga.

Houston (48) leiti surununa 2012. aasta veebruaris Beverly Hills Hiltoni hotellitoa vannist. Ka Houstoni ja Browni ainus ühine järeltulija Bobbi Kristina leiti 2015. aasta jaanuaris oimetuna vannist - ta suri pool aastat hiljem teadvusele tulemata vaid 22 aasta vanuses. 

Koroneri otsuse kohaselt oli lauljanna uppumine õnnetusjuhtum - ta oli uimastite mõju all infarkti saanud ja vee alla vajunud. Jada Pinkett Smith küsis oma veebisaates "Red Table Talk" Brownilt otse, kas Bobby arvates oli Whitney Houstoni surma puhul tegu kuriteoga. 

Bobbi Kristinal tekkis pärast ema surma oma kasuvenna Nick Gordoniga romantiline suhe. Paraku suri ta 2015. aastal oma kuulsa emaga sarnastel asjaoludel. Foto: Reuters/Scanpix

Brown väljendas arvamust, et Nick Gordon, kes jäi tsiviilkohtuasjas Bobbi Kristina surmas süüdi, on süüdi ka Houstoni surmas. Gordon ise suri mullu 30 aasta vanuses heroiini üledoosi tagajärjel. "Tema oli ainus, kes mõlemas olukorras kohal oli - nii mu eksnaise kui mu tütre puhul, ja mõlemad surid ühtemoodi," ütles Bobby. 

Kui Brownilt küsiti otsesõnu, kas tema arvates Nick tappis oma kasuema Whitney, kõlas vastuseks: "Ma usun küll." Bobby seletas, et tema veendumuse kohaselt oli Nick varustanud nii Whitneyt kui Bobbi Kristinat uimastitega, mis nad hauda viisid. 

Mullu novembris suri narkosurma ka Bobby Browni 28aastane poeg Bobby juunior. Isa väitis poja kaitseks, et too polnud regulaarne uimastikasutaja – noor muusik olevat narkootikumidega üksnes eksperimenteerinud.