Justin Bieber ja Hailey BaldwinFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
14. aprill 2021, 11:03

Justin Bieberi sõnul oli tema ja Hailey esimene abieluaasta väga raske

Justin Bieber tunnistab, et tema ja modell Hailey Baldwini abielus on olnud väga keerulisi aegu.

27aastane endine lapstäht pihib meesteajakirja GQ kaaneloos oma heitlustest ning sellest, kuidas Hailey (24) on aidanud tal deemonid seljatada. Justin on enda sõnul alati tundnud kutsumust abielluda ja lapsi saada. Kuid 2018. aasta sügisel vaid kahekuulise kihluse järel Haileyga abiellumine ei lahendanud tema isiklikke probleeme. Laulja on tunnistanud meelemürgisõltuvust ning naiste ärakasutamist.

"Esimene abieluaasta oli tõeliselt karm, sest kogu aeg toimus naasmine trauma juurde," räägib Bieber intervjuus. "Oli lihtsalt usalduse puudus. Olid kõik need asjad, mida sa ei taha oma kaaslasele tunnistada, sest see on hirmuäratav. Sa ei taha teda minema peletada, öeldes: "Ma kardan.""

Justini sõnul tegelevad nad kahekesi nüüd ilusate mälestuste loomisega. Pisipere peale nad esialgu ei mõtle. "On ilus, et meil on veel nii palju, mida oodata. Enne seda polnud mul oma elus midagi oodata. Mu kodu oli ebastabiilne. Mul polnud hingesugulast. Mul polnud inimest, keda armastada. Mul polnud inimest, kellele südant puistata."

Lisaks Haileyle on Justinit aidanud usk. "Jõudsin ühel hetkel seisu, kus mõtlesin: "Jumal, kui sa olemas oled, aita mind, sest üksi ma hakkama ei saa. Elu on selline vaev. Kõik mu otsused on pärit isekast egost.""