COOP | Sisuturundus
15. aprill 2021, 17:43

VIDEO | Coopi autoloosi võitja: esimene sõit uue autoga? Loomulikult Coopi poodi!

„Kui mulle helistati Coopist ja autovõidust teada anti, jäin seda üsna kohe uskuma. Samas, kui kõne sai läbi, hakkasin kahtlema, kas see ikka oli tõsi…“ tunnistab märtsikuu ostude põhjal Coopi autoloosis uue Toyota Rav4 võitnud Illimar Ormus (35).

Esimesena andis Illimar võidust teada elukaaslasele Janale, kes oli väga imestunud. „Ma arvasin, et Illimar teeb nalja, ta ise armastab ju sõpradele tüngakõnesid teha. Alles järgmisel päeval jäin lõpuks uskuma,“ nendib Jana. Võit on ka mõnevõrra ootamatu, sest varasemalt perekonnas erilist lotoõnne pole olnud – suurimad võidud on jäänud mõnekümne euro kanti.

Võiduauto üleandmisele Kaiu Coopi ees oli kogunenud märkimisväärne hulk inimesi. „Eks ma ikka sõpradele ja naabritele mainisin seda ning paljud tulid ka niisama huvi pärast,“ lausub Illimar. Jana lisab, et nii väikeses kohas jutud ikka levivad. „Kaiu on rahulik ja vaikne, väga hea koht kodupaigaks,“ kiidab Jana. Ta ise on elanud sealkandis viimased 20 aastat, Illimar aga terve oma elu.

Coopi poodidest saab kõik eluks vajaliku

Jana, Illimar ning nende poeg Joosep elavad Kaiu Coopist kolme kilomeetri kaugusel oma majas. Enamasti liigutakse poodi rolleriga ning suurem toidu- ja tarbekaupade ostmine toimub paar korda nädalas. Sellest, et perekond on agar Coopi külastaja, annab tunnistust ka tõik, et autoloosis osaleti kuue piletiga ehk märtsikuus kulutati enam kui 300 eurot. Möödunud kuul läks muuhulgas raha sünnipäevade tähistamisele: Illimar sai 35 ning Joosep 10. Muide, väiksemas ringis plaanitakse tähistada ka autovõitu – õhtul mekitakse pitsat ning Joosepi välja valitud maitsvat torti!

„Coop on Kaiu ainus pood ja seepärast me alati siin käimegi. Sellest saab kõik elementaarse ja vajaliku, nii et mujale polegi vaja minna,“ ütleb Illimar. Jana märgib, et Coopis on ka head hinnad ja värsked tooted. „Teistest poodidest oleme saanud pigem kehvemaid asju,“ kehitab naine õlgu.

Illimar ja Jana on väga rahul oma võiduautoga. „Uus auto ju, kohe näha!“ rõõmustab Illimar. Janale jäi aga esimesena silma just sõiduki välimus. „Mulle meeldib, et ta on kõrge – see tähendab vist, et on mugavam sõita. Pealegi on auto avar ning mahume terve perega ära,“ kõneleb ta.

Kui juhiload on ühel hetkel käes, siis loodab Jana rohkem mööda Eestit ringi liikuda. Seni on perekond seda teinud sõpradega, kel on auto. Kui uurida, kuhu viib esimene sõit uue Toyotaga, siis vastab Illimar: Coopi poodi! 

Kuidas võita auto?

Eesti kõigi aegade suurima autoloosi käigus loosib Coop iga kuu oma klientide vahel välja uhiuue Toyota RAV4 päriseks. Loosis osalemiseks peab klient Coopi kauplustes või eCoop lehel ühe kuu jooksul poodlema kokku vähemalt 50 euro eest ning registreerima oma ostud Coopi kliendikaardiga (Säästukaart, Säästukaart Pluss või Coop Panga kaart). Just kliendikaardi registreerimine on võti loosis osalemiseks, kuna automaatne kliendikaardi süsteem peab ise arvestust, kui palju virtuaalseid loosipileteid on kogunenud. Oma piletite arvu ja kui palju järgmisest piletist puudu on, saavad kliendid jooksvalt vaadata ostutšeki pealt. Samuti tasub aadressil www.coop.ee/saastukaart üle kontrollida, et Säästukaardi andmebaasis oleksid õiged kontaktandmed, sest kui klienti pole võimalik kolme tööpäeva jooksul kätte saada, on korraldajal õigus välja loosida uus võitja.

Juhul, kui ühe kuu jooksul koguneb oste kokku üle 100 euro, on võiduvõimalus kaks korda suurem, 150 euro korral kolm korda suurem ja nii edasi. Iga kuu toimub uus loosimine ja virtuaalsete loosipiletite arvestamine algab otsast peale. Loosimiste tulemustest informeeritakse avalikkust meedia kaudu ning lisainfot leiab Coopi koduleheküljelt www.coop.ee/autoloos.