Foto: @alisa_grabovaja/Instagram
Inimesed
14. aprill 2021, 10:37

Vene „Poissmehes“ superstaari südant võita püüdev eestlanna viskas nalja tema pikkuse üle (20)

Vene reality-hitis „Poissmees“ püüab räppar Timati südant teiste kaunitaride seas Eestist pärit modell ja pulmakorraldaja Alisa. Imekaunis brünett paistis Vene räpikuningale vägagi imponeerivat, kuid söandas Timatit ka tögada.

Nii Louis Vuittoni, Chaneli kui ka Diori heaks modellitööd teinud Alisa Grabovaja pääses Vene „Poissmehesse“ võistlema tohutus konkurentsis: soovijaid oli kümneid tuhandeid. Televõistlusega liitus Tallinnast pärit, kuid viimasel ajal Londonis elanud Alisa sarja neljandas osas. „Temas on midagi erakordset,“ õhkas Timati pärast Alisaga kohtumist.

Vene seltskonnaajakiri OK! kirjutas pärast saadet, et Alisal on pikkust 180 cm ning võtetel kandis ta kõrgeid kontsi. Timati palus luba kaunitaril kingad jalast võtta ning temaga pikkusi võrrelda. Räppar märkis, et ta ise on 175 cm pikk. „Sul on oma kasvu suhtes kompleksid?“ uuris Grabovaja. „Ei, lihtsalt huvitav on,“ pareeris artist.

Kuid sotsiaalmeedias väidavad paljud, et Timati on end pikemaks valetanud ning on tegelikult vaid 170 cm pikkune. Räppar pidas vajalikuks Instagramis toonitada: „Minu pikkus pole kunagi takistanud mind olemast koos nendega, kellega mul on huvitav.“

Kas pikkusevahe unelmate poissmehega võib saada otsustavaks Alisa teekonnal saates? See selgub uutes osades.

Huvitav detail: ka räpistaari seitsmeaastase tütre nimi on Alisa. Lapse ema on modell Aljona Šiškova. Timatil on ka poeg Ratmir, kes saab oktoobris kaheseks. Temaga ema on modell – Timatist 13 aastat noorem Anastasia Rešetova, kellest staar läks mullu lahku.