Jake Paul Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
13. aprill 2021, 12:13

Maailmakuulsat juutuuberit süüdistatakse noore naise sundimises suuseksile

TikToki täht Justine Paradise süüdistab Youtube'i superstaari Jake Pauli seksuaalkallaletungis.

24aastane Justine rääkis 20 minuti pikkuses videos, et Jake (samuti 24) sundis teda 2019. aasta juulis suuseksile. See leidnud aset Jake Pauli ja tema kaas-influentserite majas Californias, kus nad Team 10 nime all elavad ja tegutsevad. 

Justine oli enda sõnul Pauliga suhelnud mõned nädalad, kui mees teda Team 10 majja kutsus. Nad olid aega veetnud esmalt helistuudios, siis aga tõmmanud Jake ta nurka ning hakanud suudlema. Tüdrukule see meeldis. Kuid siis talutas mees ta magamistuppa. Seal tantsiti ja suudeldi, kuni Jake suunanud Justine'i oma voodisse. Neiu ei tahtnud, et Jake teda intiimsetest kohtadest puudutaks, ja tõmbus eemale. Seepeale küsinud juutuuber: "Kui midagi ei juhtu, mis mõtet sel siis on?"

Justine ei arvanud enda sõnul, et Jake võiks teda seksile sundida. "Arvasin, et võin temaga suudelda küll, sest ta kindlasti jätab järele, kui ma muud teha ei taha." Kuid ehkki Paradise ütles korduvalt "ei", roninud Paul talle otsa ning sundinud teda suuseksi tegema. "Ta ei küsinud mu luba ega midagi. Nii ei tohi," ütleb Justine.

Miks Paradise seni vaikis? Ta oli enda sõnul pidanud enne Pauli majja sisenemist allkirjastama vaikimislepingu ning uskus seni, et ei tohi ka seksuaalkuriteost rääkida. "Sest vaikimislepingut allkirjastades loobud põhimõtteliselt õigusest ükskõik millest rääkida."

Jake Pauli esindaja pole ajakirja People korduvatele kommentaaripalvetele vastanud. Ka Youtube'i täht ise pole reedest saadik, mil Justine oma süüdistused avaldas, tema väiteid kommenteerinud.