SÄRAV JUUBILAR: „Elu tuleb võtta nii, nagu see on. Ja ennast ka niisugusena, nagu ma olen. Tihti ju inimesed vaatavad peeglisse ja mõtlevad, et oh, ma tahan olla hoopis midagi muud. Aga sa oled niisugune, nagu sind on loodud! Inimestel on väga palju eelarvamusi, mis teeb elu keeruliseks. Ilmaasjata! Elu on niikuinii keeruline! Elu tuleb nautida! See on ju nii lühikene aeg! Nagu silmapilk!“ räägib Terje Luik silmade särades oma uues, Roosna-Alliku kodus, kuhu ta on Raba talust võtnud kaasa vaid need asjad, mis teevad kodust kodu.Foto: Martin Ahven
Inimesed
13. aprill 2021, 00:01

„Vallatute kurvide“ staari Terje Luige kannapööre 80 aasta lävel: „Panin kuulutuse õhtul Facebooki üles ja hommikul oli juba ostja olemas!“ (2)

Täna oma 80 aasta juubelit tähistav telerežissöör ja filmis „Vallatud kurvid“ peaosa mänginud Terje Luik tegi elus kannapöörde – müüs maha oma Mahtras asuva talu, kuhu ta 20 aastaga rajas suure kauni iluaia, mida käidi imetlemas lähedalt ja kaugelt, ning kolis Roosna-Allikule rohelise maja kahetoalisse korterisse.

„Mulle meeldib elada! Isegi siis, kui on raske. Elu ei seisa ju paigal! Peab aru saama, et see, mis on täna, see ongi minu elu! Ja seda tuleb nautida!“ ütleb ta rõõmsalt ja rahulolevalt.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99