Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
12. aprill 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 13. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Küllaltki tugev sisemine pinge annab tunda ka suhtluses. Isiklikes suhetes võib lahvatada armukadeduspuhang, tahad partnerit kontrolli all hoida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Vanad probleemid võivad pinnale tõusta. Ära anna emotsioonidele vaba voli, hoidu asjatust solvumisest ja uste paugutamisest. Minevikku muuta ei saa ju nagunii.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Parem on, kui sa ei pea sõpradega rahaasju ajama. Kui oled kellelegi võlgu või on keegi sinu käest võetud laenu tagasimaksmise unustanud, läheb nüüd asjade klaarimiseks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Huvitavaid asju võib ilmsiks tulla seoses rahateemaga. Ehk leiad uudse vaatenurga, mille abil õnnestub oma rahaasju paremini korraldada. Ent pikemalt mõtlemata ära suuri oste tee!

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tööl on konkurentsi ja vaidlemist. Sulle tundub, et oled nii mõnestki kolleegist targem ja haritum, mistõttu oleks sul justkui suurem õigus tööasju ümber korraldada.

Neitsi
23. august – 22. september

Päevas on kirge. Soov kellegagi koos olla võib tekkida juba siis, kui su pilk tema omaga esmakordselt kohtub. Pea ees suhtesse tormamine on riskantne.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Suhete teema on terava tähelepanu all. Täna võib alguse saada uus kirglik suhe, ent võimalik on ka pingete avaldumine suhtes, mis on tavapäraselt harmooniline.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Väga raske on oma teravat keelt talitseda. Eriti tööasjus tahad teisi õpetada ja isegi kamandada, kui sulle tundub, et nad ei ole oma ülesannete kõrgusel.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kipud olema ülemäära heldekäeline. Eriti siis, kui tahad kellelegi muljet avaldada. Selle nimel, et armastatu südant võita, oled valmis tegema hirmkalleid kingitusi. 

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võid kalli lähedase inimese märkusest või manitsustest valesti aru saada. Ilmselt ei taheta sinuga tüli norida, vaid hurjutatakse ja noomitakse ainult heasoovilikkusest!

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Kunagised lahendamata probleemid, haiget teinud juhtumised suhete vallas kerkivad alateadvusest taas pinnale. Võid vihaga välja pahvatada selle, mida oled kaua maha surunud.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sobimatu päev rahaasjade korraldamiseks. Emotsioonid on liiga tugevad, läheb mõttetuks rebimiseks ja vaidlemiseks. Kipud konkureerima ka heade kaaslastega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Algaval eluaastal oled julge ja läbilöögivõimeline. Eriti ettevõtlikult tegutsed karjäärivallas, kus üritad läbimurret. Isiklikes suhetes on su ootused partnerile kõrged, ka võid kergesti armukadedaks muutuda. Võimalik, et igatsed väga kellegi järele, kellega sul pole paraku võimalik koos olla.