Joseph Siravo 2016. aastal. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
12. aprill 2021, 13:52

Suri noore Tony Soprano isa kehastanud Joseph Siravo

64 aasta vanuses on surnud USA näitleja Joseph Siravo, kes kehastas menusarjas "Sopranod" Tony Soprano isa Johnnyt. Briti lehe The Sun andmeil heitles Siravo pikalt vähktõvega. 

Kurba uudist kinnitas avalikkusele Siravo tütar Allegra Okarmus, kes enda sõnul oli surmahetkel isa kõrval. "Meil mõlemal vedas väga, et meid nii tuliselt armastati. Olen määratult tänulik, et isa siin maamuna peal elas ja ma tean, et ta pole väga kaugel," vahendab BBC Allegra sõnu. 

Siravo kehastas "Sopranode" tagasivaatestseenides noore Tony Soprano isa. Ta astus üles ka menukas Broadway muusikalis "Jersey Boys" ning seriaali "American Crime Story" hooajas, mis keskendus OJ Simpsoni kohtuasjale. 

Tony Soprano osatäitja James Gandolfini suri 2013. aastal, kuid mitmed sarja näitlejad mälestavad Siravot ühismeedias. "Puhka rahus, mu kallis sõber, kes sa võitlesid uskumatut võitlust," kirjutas Garry Pastore. "Jään sind igatsema. Teispoolsuses näeme!"

Tony Soprano kujunemisaastatest on valminud mängufilm "The Many Saints of Newark", kus tulevast mafioosot kehastab James Gandolfini poeg Michael Gandolfini. Tema isa Joseph "Johnny Boy" Sopranot mängib Jon Bernthal ("The Walking Dead", "Daredevil", "The Punisher"). Esilinastus on planeeeritud septembrisse.