Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
11. aprill 2021, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 12. aprill

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Varahommikune noorkuu Jäära märgis tähistab sinu jaoks olulise uue ajajärgu algust. See on päev, mil peaksid plaanid paika panema ja südamest oma salasoovid teele saatma.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võid vajada hingetõmbeaega. Kui end hommikul väsinuna tunned, ära ennast liiga palju takka sunni. Pole vaja pea ees töösse sukelduda, ela töönädalasse tasapisi sisse.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tasub mõelda, kellele oma panus teha – olgu siis koostöös või isiklike suhete vallas. Teisi inimesi ei saa pimesi usaldada, natuke eeltööd on vaja teha.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võimalikud on suured muudatused isiklike suhete vallas, armuasjus. Ära lase saatusel või teistel inimestel enda eest otsustada, haara ohjad tugevasti enda kätte! 

Lõvi
23. juuli – 22. august

Aktiivse tegutsemise aeg ennekõike töisel rindel. Koostöös suurepäraste kolleegide ja koostööpartneriga võid saavutada vaat et hämmastava läbimurde. 

Neitsi
23. august – 22. september

Asjaajamine või enesetäiendus võib sind kokku viia vastassoost isikuga, kes sul hetkega põlved nõrgaks võtab. Leidub inimesi, kes sind üllatavad, kellel on sulle tugev mõju.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Aeg võib tuua pingeid paarisuhetesse. Küllap on su tähelepanu pigem mõne vahva kolleegiga suhtlemisel, sest töö vajab tegemist. Su kallim ei pruugi sellest õigesti aru saada.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tänase päeva teema on suhtlus vastassooga. Seksuaalne pinge on tugev, see võib viia eriliste naudinguteni, aga ka võimuvõitluseni. Konfliktide oht on üsnagi suur.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mõningane riskimine äriasjus võib ära tasuda. Sind kannustab võitlusvaim ja soov teistest parem olla, oled valmis muudatusi tegema, isegi kurssi muutma.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Veenuse ja Pluuto kirglik kvadraat seab esikohale armastuse, eriti aga seksi teema. See võib kaasa tuua nii suuri naudinguid kui ka valulist armukadedust.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Töised ja isiklikud teemad kipuvad omavahel põimuma. Vastassoost kolleegide või ülemustega sujub koostöö paremini, pole välistatud salasuhte tekkimine.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tänaste jõuliste planeediseisude mõjul võid tunda end väga õnnelikuna. Ent võimalik on seegi, et järsult tekkivad emotsioonid ja omanditunne sind kellegagi tülli ajavad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Jäär! Sul algab põnev eluaastaring, mitmeid uusi võimalusi tuua tõotav aastaring, mil tähelepanu on suhete vallas. Kui sel aastal saab alguse uus armusuhe, kujuneb see kirglikuks, aga ka omajagu pingeliseks – su ootused kaaslasele on kõrged ning nii on ka rahulolematus ja armukadedus kerge tekkima.