Caroline Jurie (vasakul) Mrs Sri Lankalt võitjakrooni eemaldamas. Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
10. aprill 2021, 11:00

Iluduskuningannalt krooni krahmanud ja vahistatud Mrs World loobus tiitlist

Valitsev Mrs World Caroline Jurie teatas reedel, et ta loobus oma tiitlist. Jurie oli tekitanud Mrs Sri Lanka valimistel skandaali, kuulutades, et võitja ei vääri krooni, ning kiskudes selle šokeeritud kaunitari peast ära, nii et too vajas vigastuste tõttu arstiabi.

Jurie kuulutas eelmisel pühapäeval Mrs Sri Lanka valimistel, et võitja Pushpika De Silva on tegelikult lahutatud naine ega tohi seetõttu iluduskuningannaks saada. Valitsev Mrs World kahmas šokeeritud De Silval krooni peast ning too sai selle käigus vigastusi. Hiljem tagastas missiorganisatsioon krooni De Silvale. Too toonitas Facebookis: ta elab tõesti mehest lahus, kuid on ametlikult abielus ning pole seega võistluse reegleid rikkunud.

Kuna Jurie keeldus De Silva ees vabandamast, esitas vastne iluduskuninganna kuriteoteate ning Mrs World vahistati. Reedel teatas kautsjoni vastu vabastatud Caroline videopostituses, et loobub kroonist - missisevalimine olevat kroonimistseremoonia tõttu rüvetatud. "Jään alati oma veendumustele truuks," kuulutas Jurie. "Seadused pole selleks, et neis auke leida ja iga hinna eest võita."