Foto: Youtube'i kuvatõmmis
Inimesed
8. aprill 2021, 16:39

OOTAMATU PÖÖRE: iluduskuningannat vigastanud Mrs World vahistati!

Sri Lanka tähtsaima iludusvõistluse võitja sai pühapäevaõhtusel tseremoonial peavigastusi, kui teda pettuses süüdistati ja temalt kroon peast kisti. Kaunitarile kallale tunginud Mrs World on nüüdseks arreteeritud.

BBC Newsi teatel võitis pühapäeval Sri Lanka televisioonis üle kantud iludusvõistlusel "Mrs Sri Lanka" tiitli Pushpika De Silva nimeline 31aastane kaunitar. Ent vaid mõni hetk pärast võitja väljakuulutamist teatas 2019. aasta tiitlivõitja Caroline Jurie (28), et De Silvale ei tohiks auhinda anna: too olevat lahutatud naine. Jurie – valitsev Mrs World – kuulutas publikule, et annab krooni teiseks jäänud konkurendile. Ta sikutaski krooni vastse missise soengu küljest lahti, mispeale pisarais võitja lavalt lahkus.

Pushpika kirjutas hiljem Facebookis, et pöördus haiglasse, kuna Caroline oli talle vigastusi tekitanud. Missivõistluse korraldajad mõistsid Mrs Worldi tegevuse hukka ja tagastasid võitjale krooni, toonitades: De Silva on küll oma mehest lahus, kuid seaduse silmis abielunaine. 

Daily Maili andmeil vahistas kohalik politsei nii Jurie kui ka modell Chula Manamendra, kes oli teda laval abistanud. De Silva ütles ajakirjanikele, et ta oli valmis süüdistusest loobuma, kui Jurie avalikult vabandust palub. Ent Mrs World keeldus. "Ma ei tahtnud, et see asi kohtusse läheks, kuid tema keeldus. Ma võin andestada, kuid mitte unustada," ütles De Silva.