Andrei ja MerilinFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
8. aprill 2021, 15:44

SUHE LÄBI! Merilin Mälk ja Andrei Zevakin läksid lahku: tahtsime mõlemad teha oma asja (42)

"Jah mina ja Andrei oleme lahus. I guess me mõlemad tahtsime teha oma asja, kõik on chill," teatab lauljatar Merilin Mälk Instagramis, et tema ja juutuuber Andrei Zevakin on läinud eri teid. 

Merilini ja Andrei suhe sai avalikuks 2020. aastal "Eesti laulu" paiku. "Kõik läks kuidagi sujuvalt, et pärast ühist podcasti jäime suhtlema ja lõpuks sai meist paar," rääkis paarike Õhtulehele mullu septembris.

"Teadsin Merilini juba varem, sest olen jälginud ta laulmise teekonda, aga tutvusime esimest korda, kui Uudo tuli minu juurde stuudiosse „Eesti laulu“ lugu salvestama ja võttis Merilini kaasa," meenutas Andrei. "Mäletan, et nägin Uudot, ta oli just Andrei juurde stuudiosse minemas ja kutsus kaasa. Kuna mul ei olnud midagi targemat teha, läksin kaasa ja nii me tutvusime. Hiljem kutsus ta mind juba oma podcasti," lisas Merilin.

Andrei ütles, et hindab Merilini juures positiivsust. "Ta püüab alati naeratada ja kõike rõõmsalt võtta, mis on minu jaoks väga oluline." Merilin aga kirjeldas, et Andrei üllatab teda iga päev. "Hindan väga kõrgelt tema töökust ja ega töö osas palju piire ei tule, sest ta saaks kõigega hakkama ning oskab seda ka ilusasti rakendada. Millest me räägime: Andrei oskab laulda, tantsida, pilli mängida, produtseerida ja kõigele lisaks ka kaamerat kasutada. Väga andekas ja arukas poiss!"